Anni Törnin miesystävä uhosi juhlissa "hakkaavansa paskaksi kaikki", jotka erehtyvät puhumaan väärästä aiheesta – näin tuttava kertoi surmaa edeltäneestä riidasta

0:48

Anni Törn katosi heinäkuussa Savonlinnan Kellarpellossa vietettyjen juhlien jälkeen. Juhlia isännöinyt mies kertoi poliisikuulusteluissa, että juhlissa riideltiin.

Miehen mukaan Törnin miesystävä oli suuttunut juhlien aikana siitä, että keskusteluissa oli tullut esille vanhoihin puolisoihin liittyviä asioita.

Isännän mukaan miesystävä oli kiihtynyt asiasta pikkuhiljaa, ja lopulta niin, ettei antanut asian enää olla. Mies kertoi yrittäneensä rauhoitella Törnin miesystävää, mutta turhaan.

– Yritin rauhoitella * (miehen nimi) sanallisesti, että ei meidän tarvitse tästä puhua, ja että voidaan vaihtaa aihetta, ja toistin tämän useaan kertaan, mutta * ei tuntunut ymmärtävän, mies kertoi poliisille.

Tämän jälkeen Törnin miesystävä alkoi uhoamaan.

– * alkoi uhoamaan, että keskustelkaa naiset keskenään näistä asioista, ja että hän ei halua kuulla asiasta. * sanoi myös, että hän hakkaa paskaksi kaikki, jotka tulevat hänelle asiasta puhumaan. * sanoi myös minulle, että minäkin saan osani jos puhun * eksistä.

Illan isännän mukaan Törnin miesystävä oli humalassa.

Mies kertoi, että pariskunta poistui asunnosta riidan laannuttua. Miehen mukaan Törn oli puhunut siitä, että häntä hävetti hänen miesystävänsä käytös.

Illan isäntä puhui Törnin miesystävän kanssa myöhemmin puhelimessa. Törnin miesystävän mukaan pariskunta oli saanut riitansa sovittua.

Miesystävälle luettiin tänään Etelä-Savon käräoikeudessa syytteet Törnin taposta ja hautarauhan rikkomisesta. Mies on myöntänyt pahoinpidelleensä naista. Väkivalta tapahtui miehen asunnolla sen jälkeen, kun pariskunta oli palannut juhlista.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja