Anne-Mari oikeudessa: Martinan mies uhkasi tappaa minut!

Kohukaunotar Anne-Mari Berg kertoi Helsingin käräjäoikeuden käsittelyssä, että Martina Aitolehden aviomies Hunks-tanssija Esko Eerikäinen uhkasi tappaa hänet. Pariskunta tuomittiin lähestymiskieltoon.

Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltiin perjantaiaamuna lähestymiskieltotapausta, jossa Anne-Mari Berg haki lähestymiskieltoa Martina Aitolehdelle ja hänen aviomiehelleen Esko Eerikäiselle. Pariskunta ei saapunut oikeuteen vaan oli jättänyt vastauksensa kirjallisena.

Oikeus katsoi todistelun ja lääkärilausunnon perusteella, että Anne-Marin oli syytä pelätä turvallisuutensa puolesta ja tuomitsi Martinan ja Eskon lähestymiskieltoon. Pariskunta ei saa ottaa tai edes yrittää ottaa yhteyttä Anne-Mariin.

Häiriköinti jatkui vuoden

Anne-Mari kertoi oikeudessa, että Martina ja Esko ovat häiriköineet häntä jo vuoden. Pariskunta häiriköi Anne-Maria lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin. Anne-Marin mukaan puhelut olivat uhkaavia ja herjaavia. Anne-Mari kertoi, että Esko oli uhannut tappaa hänet.

Anne-Marin mukaan Martina ja Esko olivat kieltäneet häntä osallistumasta samoihin tilaisuuksiin, joissa he olisivat.

– Sä olet kuollut akka, kun seuraavaksi nähdään, Anne-Mari kertoi Eskon sanoneen hänelle.

Anne-Mari kertoi oikeudessa, ettei ole provosoinut pariskuntaa millään tavalla. Julkkiskaunotar kertoi myös ystäviensä varoitelleen häntä pariskunnasta.

Martina ja Esko eivät halunneet sovitella

Oikeudessa käsiteltiin lähestymiskiellon lomassa myös lokakuun lopulla sattunutta käsirysyä, joka syntyi Anne-Marin ja Martinan välillä helsinkiläisyökerhossa. Anne-Marin tukena oli lääkärin lausunto, jonka mukaan Martinan uhkailu on aiheuttanut Anne-Marille stressiperäisen reaktion. Anne-Mari teki Martinasta ja Eskosta tuolloin rikosilmoituksen.

Anne-Mari kertoi, että hän on pyytänyt pariskuntaa jättämään hänet rauhaan. Martina ja Esko eivät kuitenkaan halunneet selvittää tilannetta. Martina ja Esko eivät saapuneet oikeuteen, vaan antoivat vastauksensa kirjallisena.

Poliisi tutki tapausta pahoinpitelynä, kotirauhan rikkomisena ja laittomana uhkauksena.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat