Anne-Mari Berg haukkuu Miss Suomi -kilpailun

Juontaja Anne-Mari Bergin mielestä asiat ovat Miss Suomi -kilpailuissa muuttuneet vuosien varrelta.

Apocalyptican sellistin Perttu Kivilaakson kanssa seurusteleva Anne-Mari Berg on nähnyt vuosien aikana muutoksen Miss Suomi -kilpailuissa. Nainen näkee, että vuosien aikana kilpailun ja kilpailijoiden imago on muuttunut huomattavasti.

– Nuorempana koin missit idolikseni. He olivat äärimmäisen kauniita ja hyväkäytöksisiä. Nyt meininki on turhanpäiväistä humpuukia. Heitä ei enää erota turhista julkkiksista, Anne-Mari sanailee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Kaunottaren mukaan asia saattaa juontaa juurensa siitä, että suomalaisilla ei ole hajua kansainvälisistä missistandardeista. Miss Suomi -kilpailu on hänen mukaansa ollut aiemmin arvostetumpi.

– Missiehdokkaiden pukeutumisessa on nykyään pissislinjalla: Glitteripaitoja ja farkkuja. Ehdokkaat ovat hyvännäköisiä, mutta stailaus on mennyt pieleen, hän sanailee.

Kohujulkisuudessa aikoinaan nähty Anne-Mari kokee, että missiehdokkaat ovat samalla viivalla muiden julkisuuden henkilöiden kanssa. Hän peräänkuuluttaakin erityisesti mallikelpoisia käytöstapoja.

– Ymmärrän kohujulkkikset erilleen. Tuntuu siltä, että he pyörivät missien kanssa samassa kehässä. Olisi hyvä säilyttää kauneusinstituutti, jossa tallessa ovat hyvät käytöstavat, hän tiivistää.

Tiistaina Apocalyptican uutisoitiin kadottaneen instrumenttejänsä konserttimatkalla kohti Pohjois-Amerikkaa. Bändin sellistin kanssa seurustelevalla Anne-Marilla ei ollut tarkempaa tietoa, mitä matkalla oli tapahtunut.

– En tiedä tarkkaan, mitä oli tapahtunut. He olivat onneksi saaneet soittovehkeet siellä lainaksi, hän kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat