Anne-Marin ja Martinan kohun taustat: Tästä on kyse

Anne-Mari Berg kertoi kesällä blogissaan, että häntä ahdistelee mystinen lihapullamies, jonka spekuloitiin olevan Martina Aitolehden mies Esko Eerikäinen.

Viihdeuutiset tarttui Anne-Marin blogikirjoitukseen kesällä. Anne-Mari kirjoitti blogissaan, että mystinen "lihapullamies" ahdisteli häntä. Kohukaunotar ei aluksi suostunut paljastamaan puhelinhäirikön henkilöllisyyttä. Myöhemmin hän kuitenkin kertoi häirikön tuntomerkit blogissaan.

– Useiden uteluiden saattelemana paljastan, että viime blogissani mainitsemani lihapullamies paljastui joksikin epämääräiseksi hepuksi. Hän oli joku Helsinkiläinen-Kolumbialainen-seksitanssija Esko E, Anne-Mari kirjoitti.

Viihdeuutiset yritti kesällä saada Anne-Marilta lisäselvennystä lihapullamiehestä, jonka spekuloitiin olevan Hunks-tanssija Esko Eerikäinen.

– Päätin kertoa lihapullamiehen tuntomerkit julkisuuteen, jotta hän tajuaisi, etteivät tuollaiset soitot ole sopivaa käytöstä. Oli tämä henkilö nyt sitten kuka tahansa, ei hänellä voi olla pullat kovin hyvin uunissa, jos hän soittaa keskellä yötä kertoakseen, kuinka haluaa tehdä minusta lihapullia, kun seuraavan kerran tapaamme, Anne-Mari kertoi Viihdeuutisille kesällä.

Anne-Mari haki hiljattain Martinalle ja Eskolle lähestymiskieltoa, jonka Helsingin käräjäoikeus vahvisti perjantaina.

Näin Anne-Mari kertoi kesällä: Lihapullamies lähenteli Anne-Mari Bergiä

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat