Anne Kukkohovi juhlalookista: Tällainen meikki sopii uskaliaalle naiselle

Tyyliexpertti Anne Kukkohovi kertoo kuinka suomalaisnaisten kannattaa luoda näyttävä juhlalook esimerkiksi pikkujouluihin.

Suomen huippumalli haussa -ohjelmasta tuttu juontaja Anne Kukkohovi valmistautuu ottamaan vastaan talven juhlakauden ja paljastaa kuinka luo oman juhlatyylinsä.

Ex-malli ja tyyliasiantuntija neuvoo naisia unohtamaan liiallisen tummanpuhuvuuden, joka tuntuu olevan suomalaisten luottolook. Tämän vuoden pikkujouluissa ei pukeuduta pastelleihin tai hempeisiin sävyihin.

– Laittakaa voimakasta väriä päälle, Kukkohovi neuvoo.

Meikki luo juhlatyylin

Anne Kukkohovin mukaan juhlalook kannattaa koota yhden upean yksityiskohdan tai värin ympärille. Mikäli perinteinen pikkumusta tuntuu omalta valinnalta, saa yksinkertaistakin asua piristettyä helposti.

– Kannattaa valita yksi aksentti, jonka ympärille voi pukea koko asun. Se toimii todella hyvin. Yksityiskohta voi olla esimerkiksi silmämeikki tai kampaus, Kukkohovi neuvoo.

Hän kertoo itse panostavansa tänä vuonna erityisesti meikkiin, jonka ansiosta toivoo saavansa aikaan vau-efektin.

– Ostin megatumman luumunvärisen huulipunan, joka on aika rankka, mutta sopii upeasti vaalealle naiselle, jolla on puhtaat kasvot ja muuten luonnollinen meikki.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja