Ammattisotilas, kuntosaliyrittäjä ja tankotanssija – he ottavat toisistaan mittaa Duudsoneiden Päällikkö-sarjassa!

Duudsoneiden uudessa Päällikkö-sarjassa 12 suomalaista matkaa Pohjanmaalle ottamaan toisistaan mittaa.

Uudessa Duudsonit: Päällikkö -ohjelmassa 12 sisukasta suomalaista ottaa itsestään ja toisistaan mittaa mitä haastavimmissa kilpailutehtävissä Duudsoneiden omalla ranchilla Pohjanmaalla.

Eri puolilta Suomea tulevien kilpailijoiden lisäksi ohjelmassa ovat mukana kaikki neljä Duudsonia: Jukka, Jarppi, HP ja Jarno. Kesällä kuvatussa ohjelmassa kilpailijat yllätettiin päivittäin kehoa ja mieltä koettelevilla kilpailutehtävillä eikä suurilta tunteilta vältytty. 

Päällikön tittelistä kisaa 12 sisukasta suomalaista:

Titta Imponen, 32, Kemijärvi

Laboratoriotyöntekijänä ja crossfit-ohjaajana Kemijärvellä työskentelevä Titta on pirteä maalaisjärjellä varustettu reipas nainen, joka ei kaihda haasteita. 32-vuotias kahden lapsen äiti on peloton, kunnianhimoinen ja vihaa häviämistä. Duudsoneiden maailmaan hyppääminen ei pelota, korkeintaan hieman jännittää.

Timo Nissinen, 48, Jämsänkoski

48-vuotias jämsänkoskelainen kuntosaliyrittäjä Timo on viiden lapsen isä, ja hänestä tuli Päällikönkin kuvauksissa porukan isähahmo. Savon viimeiseksi viikingiksi tituleerattu elämäntapavalmentaja ja kehonrakentaja haluaa tehdä ihmisille hyvää, ja järjestääkin vapaa-ajallaan muun muassa iltamia muistisairaille vanhuksille.

Rebekka Lalli, 45, Kirkkonummi

Crossfit-yrittäjänä Kirkkonummella työskentelevä 45-vuotias Rebekka on entinen ammattisotilas ja -poliisi. Positiivisen asenteen omaavaa Rebekkaa ei elämä ole aina kuitenkaan kohdellut silkkihansikkain: menneisyyteen mahtuu muun muassa alkoholia, konkurssi sekä vakavia terveysongelmia, jotka ovat tehneet hänestä ennen kaikkea vahvan ja sisukkaan taistelijan. Ohjelmassa hän haluaakin näyttää tyttärelleen, itselleen sekä suomalaisille, että kaikesta voi selvitä.

Edward "Edi" Walls, 24, Lappeenranta

Lappeenrannassa kansainvälistä taloutta opiskeleva 24-vuotias Edi kilpailee rajusti vapaaottelijana, mutta luonnehtii itseään rauhalliseksi, suomalaiseksi mieheksi. Positiivisuuden voimaan luottava Edi saapui Suomeen 17 vuotta sitten Norsunluurannikolta, jossa hän todisti lapsena sisällissodan kauhuja ja sairasti jopa malarian sisukkaasti ilman lääkitystä.

Essi Latvala, 25, Jyväskylä

Yrittäjänä ja akrobatiavoimisteluvalmentajana toimivan jyväskyläläisen 25-vuotiaan Essin lajitausta on hyvin monipuolinen. Päälajeina hänellä on koripallo, jalkapallo, voimistelu ja tanssi, jotka tekevät hänestä monipuolisen ja energisen kilpailijan, joka kiipeää käskystä vaikka lyhtypylvääseen. Vaikka Essillä on takana pitkä kilpailutauko ja henkilökohtaisesti haasteellinen vuosi, niin sitkeydestä ja sisusta suoritus ei ainakaan jää kiinni.

Pasi Hälikkä, 44, Espoo

Tämä espoolainen kolmen lapsen isä ei pelkää laittaa itseään likoon. Valmennuspäällikkönä työskentelevä, myös keittiömestarin paperit omaava 44-vuotias Pasi ei pelkää loukkaantumisia, vaan luottaa hyvään tasapainoonsa, vahvaan fysiikkaansa ja aurinkoiseen hymyynsä niin kilpailussa kuin elämässä yleensäkin.

Miia Säilä, 26, Helsinki

26-vuotias Miia on kotoisin Helsingistä, mutta on ehtinyt nähdä paljon maailmaa avopuolisonsa, Stanley Cupin St .Louisin paidassa voittaneen maalivahti Ville Husson matkassa. Liikuntaneuvojan ja PT:n ammatin omaava Miia on entinen maajoukkuetason voimistelija, fitness-urheilija ja hän on kilpaillut myös esteratsastuksessa, joten kilpailuviettiä ei tältä naiselta ainakaan puutu.

Kimmo Kekäläinen, 32, Lahti

32-vuotiaan Kimmon hymy ei hyydy, vaikka eteen tuotaisiin vaikka kuinka vaikea tehtävä. Sympaattinen pitkänhuiskea savolainen on pelannut ikänsä lentopalloa eri sarjatasoilla, nykyisin beachvolleyta SM-tasolla. Lahdessa asuvan Kimmon ainoa heikkous on lamaannuttava korkeanpaikankammo, joka aiheuttaakin luonnollisesti omia haasteitaan Päällikön tittelistä kisattaessa.

Veera Könönen, 20, Kuopio

Porukan kuopus Veera on 20-vuotias liikuntaneuvoja, jonka harrastustaustaan mahtuu niin kilpahiihtoa, showtanssia kuin tavoitteellista kuntosaliharjoitteluakin. Tohmajärveltä kotoisin oleva taskuraketti asuu nykyisin Kuopiossa, ja työskentelee myyjänä ja personal trainerina, sekä haaveilee urasta laulavana wellness-mallina. Veera lähtee kisaan ennen kaikkea rikkomaan omia rajojaan, mutta vievätkö naisen inhokit , ällöttävät ruoat ja korkeat paikat, hänestä voiton?

Harri Heinonen, 28, Sipoo

Kauniaisista kotoisin oleva 28-vuotias Harri on tuore isä, joka on pelannut koko ikänsä lätkää. Ura jatkuu nykyisin rakkaan pelin parissa juniorivalmentajana ja jääkiekkovalmennusta Vierumäellä opiskellen. Harri vihaa häviämistä ja kilpailuvietti näkyy hänestä kilometrien päähän. Itsetietoinen mies psyykkaa itsensä Päällikkö-haasteisiin huolella: hän aikoo voittaa, mikään muu ei kelpaa.

Heli Metsänen, 33, Jyväskylä

Päällikkö-kisassa 33-vuotias jyväskyläläinen Heli aikoo ylittää itsensä ja herkkyytensä, vaikka Duudsonit keksisivät nitä tahansa hänen ja muiden kilpailijoiden päänmenoksi. Pienikokoisena hän uskoo mottoonsa, jonka mukaan "pienessäkin repussa voi olla isot eväät ". Nuorisotyöntekijänä työskentelevä Heli on parhaimmillaan notkeutta ja akrobatiaa vaativissa suorituksissa tankotanssiharrastuksensa ansiosta.

Jori Kota-aho, 26, Mäntsälä

Mäntsäläläinen Jori on 26-vuotias Jare-pojan uunituore isä. Urheilu on vienyt Joria mukanaan koko ikänsä, ja hänet on nähty niin kamppailulajien kuin kehonpainoharjoittelunkin parissa, joista mukaan on tarttunut myös monia palkintoja. Operoitu olkapääkään ei pysäytä tätä Hämähäkkimiehen lailla etenevää parkour-taituria, kun silmissä kiiluu Päällikkö-tittelin voittaminen. 

Duudsonit: Päällikkö MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 20. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat