Kylmäävä tehtävä – Jukka Hildén ja Jarno Laasala haudataan metrien syvyyteen: "Kannattaa pitää vauhtia ennen kuin happi loppuu"

1:30
Katso raju tehtävä ylhäällä olevalta videolta!

Duudsonit: Päällikkö -sarja starttaa heti kuumottavalla tehtävällä.

Keskiviikkona alkavassa uudessa Duudsonit: Päällikkö -ohjelmassa 12 sisukasta suomalaista ottaa itsestään ja toisistaan mittaa Duudsoneiden Pohjanmaalla sijaitsevalla ranchilla. 

Kauden starttijaksossa nähdään heti kylmäävä tehtävä. Jukka Hildén ja Jarno Laasala haudataan metrien syvyyteen peltoon, ja Päällikkö-kilpailijoiden on kaivettava heidät sieltä ylös kahtena joukkueena.

– Jos olette ihmetelleet missä Jukka ja Jarno ovat, niin he tietysti ajavat peltoautoja. Jos olette ihmetelleet, missä autot ovat niin… ne ovat teidän jalkojen alla, HP ja Jarppi kertovat kilpailijoille.

Maan alla auton sisässä nähdään Jukka jo hengittämässä happea maskista pellon pimeydessä. Jarno valaisee mullan peittämää tuulilasia taskulampulla toisessa autossa.

– Koska me kuitenkin tykätään vielä Jukasta ja Jarnosta, niin kannattaa pitää vauhtia ennen kuin happi loppuu. Teillä on käytössä lapioita, liinoja ja tietysti lihasvoimaa, Jarppi jatkaa.

Tämä saa joukkueet tarttumaan lapioihin ja ryhtymään ripeästi rankkaan kaivuuprojektiin mullan pölistessä. Jonkin ajan päästä lapiot osuvat johonkin kovaan, joka paljastuu peltoauton katoksi.

– Ajattelin, että se olisi ollut pieni laatikko, leikkiauto tai tämmöinen, mutta ei jumalauta, se onkin oikea auto, lappeenrantalainen vapaaottelija Edward ”Edi” Walls kuvailee. 

Iso määrä multaa vyöryy Jukan niskaan auton sisälle ja saa tämän haukkomaan henkeään.

– Mulla on suu täynnä hiekkaa! Älä lyö päähän lapiolla! Hildén tuskailee häntä esiin kaivaville kilpailijoille.

Katso esimakua ensimmäisestä jaksosta ylhäältä! 

Duudsonit: Päällikkö MTV3-kanavalla keskiviikkoisin kello 20

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja