Ammattimalli paljasti työnsä ällöttävän varjopuolen: "Mielestäni turvallisuushuoleni sivuutettiin"

Australialaismalli Anthea Page sai ikävän yllätyksen silmäänsä meikkitaiteilijansa välineistä.

Lienee yleistä tietoa, ettei meikkisiveltimiä koskaan saa lainata kaverilleen. Aina päätös siveltimien käytöstä ei kuitenkaan ole omissa käsissä.

Australialaismalli Anthea Page päätti kertoa ammattinsa varjopuolista Instagramissa. Page sai infektion silmäänsä meikkitaiteilijansa välineistä, Huffington Post  kertoo.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– En aio istua tässä teeskennellen, etten pidä mallintöistä, tai että ne eivät ole mahtavia, koska minulla on melkein aina hauskaa töissä, Page huomauttaa.

Hän kuitenkin muistuttaa, että malleja, kauppojen kosmetiikkatuotteiden testikappaleiden eli "testereiden" käyttäjiä ja jopa ammattilaisen meikkaamia asiakkaita vaanivat samanlaiset hygieniariskit. Page on työssään seurannut meikkitaiteilijoiden epähygieenisiä tapoja, ja kaikista varotoimista huolimatta hän sai silmätulehduksen työkeikkansa päätteeksi.

– Mielestäni turvallisuushuoleni sivuutettiin, ihan kuin olisi osa työtäni sietää epähygieenisiä olosuhteita, nainen kuvaa.

Page ei halua kritisoida ammattilaisia, jotka häntä meikkaavat. Hän kuitenkin haluaa korostaa hygienian tärkeyttä, ja kehottaa kaikkia testereiden tai meikkausten ystäviä tarkistamaan käyttämiensä tuotteiden ja palvelujen puhtauden.

– Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun saan tulehduksen likaisesta meikkisiveltimestä, ja ammattini huomioon ottaen valitettavasti tuskin viimeinenkään. Ottakaa kiltit tämä huomioon, kun olette meikkipaletin läheisyydessä, jotta pysytte turvassa ja terveinä.

Pagen silmää hoidetaan lääkkeillä.

2:26

1:04

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja