Amanda Seyfried: En suostu alastonkohtauksiin!

Näyttelijä Amanda Seyfried tullaan näkemään aikuisviihdetähden roolissa Linda Lovelacesta kertovassa elokuvassa. Tähti paljastaa, miksi ei itse näyttäytyisi kokonaan alasti kameran edessä.

Näyttelijä Amanda Seyfried, 26, kuvaa parhaillaan uutta elokuvaansa Lovelace, jossa hän näyttelee surullisen kuuluisaa aikuisviihdetähti Linda Lovelacea. Maaliskuun Glamour-lehdessä kaunotar paljastaa, ettei riisuisi kaikkea kameran edessä. Kun puheeksi tuli Linda Lovelacen elokuva Deep Throat, Seyfried kommentoi seuraavasti:

– Eniten minua ihmetytti se häpykarvojen määrä! Olen melko varma, etten koskaan näyttäytyisi elokuvassa kokonaan alasti – henkilökohtaisista syistä.

Seyfried on tällä hetkellä kiireinen elämänkerrallisen elokuvan parissa. Hän paljasti haastattelussa myös hiukan ajatuksiaan seksistä.

– Irtosuhteet pelottavat minua. En pidä ajatuksesta, mikä tulee, kun et oikeasti haluaisi tehdä jotain ja itsensä solvaamisesta, mikä siitä seuraa jälkikäteen. On epämukavaa kun olet jonkun kanssa ja mietit "en tiedä tuntuuko tämä minusta edes mukavalta, mitä minä teen, yök"!


AVA

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja