Amal-vaimon liikuttava puhe sai George Clooneyn kyyneliin: "En halua elää kenenkään muun kanssa"

Amal Clooney puhui ensimmäistä kertaa avoimesti elämästään George Clooneyn kanssa. Clooneyn uraa juhlistettiin Los Angelesissa.

George ja Amal Clooney osallistuivat prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häihin toukokuussa. Katso video yllä.

Hollywoodin kerma kokoontui kesäkuun seitsemäntenä päivänä Los Angelesin Dolby-teatteriin juhlistamaan näyttelijä George Clooneyn mittavaa uraa. Oscar-voittaja Clooney palkittiin tilaisuudessa AFI Life Achievement Award -palkinnolla.

Lavalle asteli valtava määrä tähtiloistoa. Puheita kuultiin muun muassa Cate Blanchettilta, Jennifer Anistonilta, Courteney Coxilta ja Laura Dernilta, mutta mieleenpainuvimmat sanat tulivat Clooneyn vaimolta Amal Clooneylta.

Ihmisoikeusasianajajana toimiva 40-vuotias Amal kertasi kokemiaan tuntemuksia hänen ja Clooneyn ensimmäisen tapaamisen jälkeen.

– Tapasin Georgen 35-vuotiaana, kun olin jo alkanut tottua ajatukseen elämästä yksin. Tavattuamme aloimme piileskelemään asunnossani Lontoossa ja pian aloin tuntea, että kävi miten kävi, en halua elää kenenkään muun kanssa, Amal kertasi ensivaikutelmiaan Clooneysta.

Pariskunta meni naimisiin vuonna 2014 Venetsiassa. Amal paljasti, että hän oli silminnähden huumaantunut Clooneysta.

– En pystynyt nukkumaan, kun olimme erillämme ja minulle kerrottiin, että hymyilin tai kallistin päätäni aina, kun luin häneltä saamiani tekstiviestejä tai kirjeitä, Amal paljasti teatterin yleisölle.

Asianajaja puhui Clooneyn tavasta pilailla läheistensä kustannuksella ja kehui miehensä avokätisyyttä. Amal kertoi olevansa ylpeä miehensä saavutuksista, erityisesti isän roolista pariskunnan kaksosille Ellalle ja Alexanderille.

– Sinun näkeminen lastemme kanssa on elämäni suurin ilo. Täytät kotimme ilolla ja naurulla, teit niin jo ennen kuin lapset tajusivat, että heidän isänsä on Batman, puhuva kettu ja Maija Poppasen ystävä.

– Olen ylpeä sinusta ja tiedän, että kun lapsemme saavat tietää kuka olet ja mitä olet tehnyt, myös he tulevat olemaan ylpeitä, Amal sanoi miehelleen.

Amalin koskettava puhe sai Clooneyn ja suuren osan yleisöstä kyynelehtimään. Clooney sanoi ennen seremoniaa, että hänen kaikkien aikojen suosikkiroolinsa on isänä oleminen.

Parhaan miessivuosan Oscarin roolistaan Syriana-elokuvassa (2005) pokannut Clooney oli otettu saamastaan tunnustuksesta.

– Näyttelijälle tämä on yksi parhaista asioista, mitä voi tapahtua. On todella mahtavaa olla täällä, Clooney hehkutti.

Lähde: Vogue

Lue myös:

    Uusimmat