Alusvaatemalli pääsi käyttämään tyhjentynyttä Piccadilly Circusta taustanaan Lontoossa: "Nyt olen nähnyt kaiken!"

Malli otti kaiken ilon irti kuvaajansa kanssa Lontoon tyhjentyneillä kaduilla.

Koronapandemia on käytännössä pysäyttänyt ja sulkenut kaikki suuret kaupungit Euroopassa ja maailmalla, mukaan lukien Lontoon. Tyhjentyneet kadut ja aukiot voivat kuitenkin saada ihmiset keksimään ajanvietoksi erikoisia ideoita.

Videolla näkyvä uhkea brunetti oli päättänyt järjestää valokuvaajan kanssa villit kuvaussessiot keskellä Lontoon normaalisti kiireisintä risteystä. Naisen voi nähdä poseeraavan punaisissa alusvaatteissa ja stilettokoroissa vähät välittäen kaupungin suosituksesta pysyä kotona ja yrittää estää Covid-19-tautia leviämästä.

Normaalisti Piccadilly Circus on täynnä turisteja, ohikulkijoita ja liikennettä vuorokauden ympäri ja syystä, sillä se on yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä. Jos nainen olisi tavallisena iltana saapunut paikalle moiset kuvaussessiot mielessään, olisi sen toteuttaminen ollut lähes mahdotonta väenpaljouden vuoksi.

Videon kuvannut pariskunta sai sattumalta myös naisen ja tämän kuvaajan filmille. Alkuperäinen idea videolle oli ollut kuvata autiota Piccadilly Circusta autosta käsin.

– Mitä hän oikein tekee? Nyt olen nähnyt kaiken! pelkääjänpaikalla ollut osapuoli sanoo videolla.

– Tämä on kullanarvoista, jos joskus on mahdollisuus saada tuollainen valokuva, niin tämä on kai se hetki!

Toden totta, alusvaatemalli sai uskaliaaseen kuvaan Lontoon ikonisen Piccadilly Circuksen typötyhjänä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja