Mainos

Alisa Pankki – laske sopiva laina lainalaskurilla tai avaa korkeakorkoinen säästötili

Alisa Pankki on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Digipankki syntyi, kun Pohjoismaiden johtava joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu Fellow Finance yhdistyi Evli Pankin talletuspankkitoimintaa jatkavan yhtiön kanssa. 

Alisa Pankki tarjoaa sujuvat pankki- ja rahoituspalvelut tavallisille suomalaisille kuluttajille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Yhtiö on listattu Helsingin pörssin päälistalle (ALISA).

Laske sopiva laina lainalaskurilla

Lainalaskurin avulla voit suunnitella itsellesi sopivan lainan netissä. Vakuudettoman lainan hakeminen pankin digitaalisten kanavien kautta on pyritty tekemään huomattavasti helpommaksi ja nopeammaksi verrattuna perinteisiin kivijalkapankkeihin.

Testaa vaikka täyttämällä hakemus parissa minuutissa pankin verkkosivuilta tai Alisa Pankki -mobiilisovelluksessa. Saat alustavan luottopäätöksen sisältäen yksilöllisen korkotarjouksen heti sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit rauhassa miettiä ilman sitoumuksia, haluatko hylätä vai hyväksyä saadun lainatarjouksen. 

Mikäli haluat jatkaa hakemuksen kanssa, toimita vielä pyydetty liite, esimerkiksi palkkalaskelma, ja saat lopullisen luottopäätöksen. Kun olet nopea liitteen kanssa ja hakemuksella on muutenkin kaikki kunnossa, saat rahat tilillesi arkisin toimistoaikaan jopa samana päivänä hakemuksen jättämisestä.

Muista aina ennen lainaamista tutustua huolellisesti lainasopimukseen ja sen ehtoihin sekä miettiä vastuullisesti, tarvitsetko todellakin kyseistä lainaa. Voisitko esimerkiksi lykätä hankintaa ja säästää sitä varten? 

Aina säästäminen ei ole kuitenkaan mahdollista, jos tarve rahalle syntyy äkillisesti. Tällöin on tärkeää varmistaa, että sinulla on kyky maksaa laina takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Avaa korkeakorkoinen säästötili

Viimeaikainen korkojen nousu on tehnyt säästötileistä ja määräaikaistalletuksista taas suosittuja. Turvallinen tapa säästää onkin avata korkeakorkoinen säästötili. Ideana on laittaa säästötilille ylimääräistä rahaa sivuun ja pitää niitä tilillä korkoa kerryttämässä.

Artikkelin kirjoitushetkellä Alisa Pankissa säästötilin korko on 3,30 % vuodessa (tarkista korko aina pankin verkkosivustolta). Tilin korko lasketaan reilusti päivittäin tilin päiväsaldolle. Tilissä ei ole juoksevia kuluja ja sieltä voi nostaa varoja maksutta kuusi kertaa vuodessa. 

Säästötilille säästäminen suomalaisessa pankissa on turvallinen tapa säästää, koska säästöt kuuluvat 100 000 euroon asti Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin. Säästötilin ohella Alisa Pankki tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä määräaikaistalletuksen, jossa talletuskorko voi nousta jopa säästötilin korkoa suuremmaksi.

Lue myös:

    Uusimmat