Aleksander Barkov iski häikäiseviä maaleja – Jesperi Kotkaniemi jatkaa huimaa paluutaan

Aleksander Barkov teki kaksi maalia ja nappasi syöttöpisteen Florida Panthersin ottaessa 6–5-voiton Montreal Canadiensista jääkiekon NHL:ssä.

Barkov iski Floridan 2–0-johtoon avauserässä ja toi Panthersin tasoihin toisessa erässä Montrealin käväistyä 3–2-johtoasemassa.

Ensimmäisessä maalissaan Barkov sai kiekon haltuunsa maalin edessä, kääntyi ympäri ja laittoi kiekon rystyltä sisään. Toisen maalinsa Florida-kapteeni laukoi suoraan Jonathan Huberdeaun syötöstä.

Myös Barkovin ketjukaveri Huberdeau oli kovassa vireessä ja mätti tehot 2+2. Barkovilla on alkukaudelta koossa tehot 13+32.

Montrealin suomalaisista Jesperi Kotkaniemi pääsi maalin makuun. Hän teki joukkueensa 4–6-kavennusosuman ylivoimalla kolmannessa erässä.

Maali oli Kotkaniemen kauden viides ja jo toinen peräkkäisessä ottelussa sen jälkeen, kun hän oli palannut Montrealin vahvuuteen joulukuun alun päävammansa takia.

Tärkeä voitto pitää Floridan kiinni itälohkon viimeisessä pudotuspelipaikassa. Pisteen päässä vaanii Tampa Bay Lightning, joka otti 2–1-voiton NHL:n jumbojoukkueesta Detroit Red Wingsistä.

Lue myös:

    Uusimmat