Alec Baldwin uhkaili tytärtään

Alec Baldwinin ja Kim Basingerin välinen huoltajuustaistelu on saanut uuden rajun käänteen. Baldwinin tyttärelleen jättämä uhkaava puhelinviesti on vuotanut julkisuuteen.

Internettiin on vuotanut jo oikeudessa kuultu puhelinviesti, jonka Alec Baldwin on jättänyt 11-vuotiaalle tyttärelleen. Viestissä vihainen Baldwin ärhentelee jälkikasvulleen, koska tämä oli unohtanut heidän välilleen sovitun puhelinkeskustelun.

Jättämässään puhelinviestissä Baldwin kutsuu tytärtään "julmaksi pikku siaksi" ja uhkailee selvittää välit tämän kanssa. Baldwin kommentoi tyttärensä "nöyryyttäneen häntä viimeisen kerran".

Baldwinin edustajan julkaisemassa tiedotteessa todetaan "ettei Baldwinin olisi pitänyt käyttää moista kieltä puhuessaan lapselleen, mutta jokainen joka tuntee Baldwinin henkilökohtaisesti, tietää minkälaisten paineiden alla tämä on elänyt viimeiset kuusi vuotta".

Basingerin edustaja kommentoi ainoastaan lakonisesti, että "puhelinviesti puhuu puolestaan".

Hollywood-tähdet erosivat vuonna 2001. Tyttärensä Irelandin huoltajuudesta ex-pari on taistellut jo kolme vuotta. Baldwin on syyttänyt ex-vaimoaan oikeudessa patologisesta tarpeesta käännyttää tytär häntä vastaan, kun taas Basinger on esittänyt Baldwinin kärsivän vakavista henkisistä ongelmista.

Seuraavan kerran oikeus kokoontuu asian tiimoilta 4. toukokuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat