Al Pacino välttelee käsikirjoituksia

Kaikkien aikojen parhaimpiin näyttelijöihin lukeutuva Al Pacino on tehnyt yllättävän paljastuksen. Karismaattinen Hollywood-tähti ei lue käsikirjoituksia ennalta, vaan antaa ystävänsä valita hänelle sopivat roolit.

Valkokangasveteraani Al Pacino kiittää menestyksestään parasta ystäväänsä ohjaaja-kuvaaja Charles Lawtonia. Laiskaksi lukijaksi paljastunut Pacino ei ole koskaan pahemmin lukenut elokuvien käsikirjoituksia, koska hän pelkää tekevänsä surkeita valintoja leffojen suhteen. Siksi hän luottaa vanhaan ystäväänsä ja antaa Lawtonin valita parhaat roolit.

- Opiskelin näyttelemistä Charlien kanssa. Hän lukee käsikseni. En pidä käsikirjoitusten lukemisesta. En ole koskaan pitänyt. Kyllä minä ne luen, mutta Charlie yleensä lukee ne ensimmäisenä. Minulta ottaa aikani tarttua käsikseen. En tiedä miksi. Minulla ei ole lukihäiriöitä tai mitään semmoista. Minulla on vain vaikeuksia lukea käsikirjoituksia, Pacino paljastaa.

Useita elokuvaklassikkoja, kuten Kummisetä-trilogiaa ja Naisen tuoksu -leffaa, tähdittäneen Pacinon olisi ainakin joskus kannattanut tutustua käsikirjoitukseen etukäteen. Oscar-palkittu tähti hairahtui muutama vuosi sitten esiintymään elokuvassa Gigli, joka on usein rankattu yhdeksi maailman huonoimista elokuvista. Nyt Pacinon voi bongata valkokankaalla elokuvassa Ocean's 13.

(MTV3)

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja