Aku Hirviniemelle syyte seksuaalisesta ahdistelusta

Aku Hirviniemelle syyte seksuaalisesta ahdistelusta 0:32

Tuomioistuimen käsiteltäväksi on etenemässä rikosasia, jossa Aku Hirviniemeä syytetään seksuaalista ahdistelusta, näyttelijä kertoo Facebook-sivuillaan.

– Esillä olevassa tapauksessa olen kiistänyt syytteet, koska näkemykseni mukaan seksuaalista ahdistelua ei ole tapahtunut, Hirviniemi kirjoittaa.

Hirviniemi kertoo, että syyttäjän näkemyksen mukaan teot ovat tapahtuneet juhlissa hänen kotonaan. Näyttelijä sanoo olevansa pahoillaan asianomistajien, perheensä ja yhteistyökumppaniensa puolesta, "että syyttäjä päätti viedä asian tuomioistuimeen."

– Jos tuomioistuin katsoisi minun ylittäneen rajoja, jotka loukkaavat kenenkään itsemääräämisoikeutta siten, että ne täyttävät rikoksen tunnusmerkistön, kannan asiasta luonnollisesti täyden vastuun.

Hirviniemi kirjoittaa ymmärtävänsä, että hänen käytökseensä voi kohdistua moitteita, mutta hän kiistää sen olleen luonteeltaan seksuaalista tai ahdistelevaa.

Ilta-Sanomien mukaan syyte on laitettu vireille Hyvinkään käräjäoikeudessa lokakuun loppupuolella ja se koskee kahta tekoa.

Hirviniemen mukaan hän ei voi asiaa kommentoida enempää, koska asiakirjat ovat salassapitovelvollisuuden alaisia ja tämän velvollisuuden rikkominen rangaistavaa.


MTV Uutiset ei ole yrityksistä huolimatta tavoittanut Hirviniemeä kommentoimaan tapausta.

Lue myös:

    Uusimmat