Mainos

AKT:n jäsenet osoittavat mieltään omaa liittoaan vastaan

AKT:n jäsenet kokoontuvat tänään Helsinkiin Hakaniemen torille osoittamaan mieltään omaa liittoaan vastaan. Mielenosoituksessa annetaan tuki erotetulle entiselle viestintäpäällikölle Hilkka Ahteelle.

Ylen mukaan AKT:n puheenjohtaja Timo Rätyä vastustavilla on jo riittävästi tukea erottaa Räty tehtävistään. Mielenosoitusta on saapunut turvaamaan useita poliisiautoja.

Hallituksen on kutsuttava ylimääräinen valtuusto koolle, jos sitä vaatii yli kolmannes valtuutetuista. Käytännössä se tarkoittaa vähintään 14 ihmistä, kirjoittaa Yle.

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton AKT:n odotetaan tänään tekevän päätöksiä puheenjohtaja Timo Rädyn asemasta. Liiton hallituksen on määrä päättää, kutsuuko se koolle liiton valtuuston. Kokous alkaa kello kymmeneltä aamupäivällä.

Paineita puheenjohtaja Timo Rädyn erottamiseen lisää mielenosoitus, joka pidetään AKT:n toimiston vieressä Hakaniemen torilla aamupäivällä. Paikalle on tulossa AKT:n henkilökuntayhdistyksen väkeä sekä Ahteen tukijoita myös muista SAK:n liitoista.

Yle Uutisten Turun toimituksen mukaan Turusta lähti varhain aamulla toistakymmentä auto- ja kuljetusalan ammattilaista. Lisäksi kulkue ottaa kyytiinsä mielenosoittajia Salosta ja Lohjalta. Helsinkiin on tulossa mielenosoittajia myös Helsingistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.