Aki Riihilahti vahvistaa podcastissa suhteen TTK-opettajaansa Katri Mäkiseen: "Meillä on kaikki tosi hyvin"

7:58
Katso videolta, kuinka Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen kommentoivat yhteistä TTK-syksyään sen päätyttyä

Aki Riihilahti vahvistaa parisuhteensa Katri Mäkiseen.

Entinen jalkapalloilija Aki Riihilahti kertoo Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastissa olevansa parisuhteensa tanssija Katri Mäkisen kanssa. Riihilahti toteaa Iriz Silanderin haastattelussa, että hänen rakkaus- ja parisuhdetilanteensa on tällä hetkellä parempi, kuin moneen vuoteen. 

– Kai jos se lehdessä lukee, niin eikös se sitten aina ole totta? Riihilahti naureskeli podcastissa kysymykselle siitä, ovatko hän ja Mäkinen yhdessä.

– Minulla on elämä oikein hyvin. En ole koskaan yksityiselämästä sillä tavalla puhunut, mutta ei minulla ole mitään salattavaa sen kanssa. Meillä on kaikki tosi hyvin, Riihilahti jatkaa. 

Riihilahti painottaa haastattelussa, että elää elämässään onnellista vaihetta. 

– Tosi hyvä vaihe elämässä ja tosi onnellinen olo. Ihmiset, jotka ovat täällä, niin he ovat hyviä ja heillä menee hyvin, niin silloin itsestäkin tuntuu hyvältä. Kai se aina reflektoituu myös siitä, että on itse onnellinen, sehän peilautuu aina. Kaikki energia tarttuu, Riihilahti pohtii. 

Katri Mäkinen oli Aki Riihilahden tähtiopettaja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa vuonna 2021. He putosivat ohjelmasta sen finaalin kynnyksellä. Putoamishetkellään Mäkinen ja Riihilahti olivat tunteikkaina yhteisestä tanssitaipaleestaan. 

– Meillä on ollut hauskaa ja me tullaan olemaan pitkään ystäviä, Riihilahti totesi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja