Aki Riihilahdella on tärkeä syy tanssituntien ottamiseen: "Se on yksi ykkösasioista, minkä takia halusinkin tähän"

Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat julkistettiin 1:29
Tässä ovat Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat!

Aki Riihilahti haluaa saada tanssista pitkäaikaisen harrastuksen.

Ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti kertoo MTV Uutisille tyttärensä olleen varsin innoissaan siitä, kun kuuli isänsä osallistuvan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan. Vaikka 4-vuotias tytär innostuikin isänsä osallistumisesta, myös muu kilpailijakaarti miellytti tätä Riihilahden mukaan. 

– Kun paljastin, että ketä muita on mukana, niin hän totesi, että vaikka on innoissaan siitä, että olen menossa siihen, niin hän kyllä aikoo kuitenkin äänestää Kiti Kokkosta. Hän olisi todennäköisesti nähnyt mut mieluummin vaikka Fort Boyardissa. Ja äiti ilmoitti, että hän äänestää Waltteri Torikkaa. Niin kotoa tulee vähän vähemmän ääniä.

Tanssii Tähtien Kanssa on Riihilahden mukaan yksi harvoista televisioohjelmista, joita hän on seurannut yhdessä tyttärensä kanssa. Tytär käy itsekin tanssitunneilla ja yksi Riihilahden motivaattoreista tanssin opetteluun onkin, että hän saisi siitä yhteisen harrastuksen tyttärensä kanssa. 

– Se on yksi mun ykkösasioista, minkä takia halusinkin tähän. Mulla ja pojalla luontaisesti sellainen yhteinen juttu on jalkapallo, mutta tämä on yksi tärkeä syy tälle projektille. 

Kuntopohjansa tanssiharjoituksille Riihilahti arvelee olevan varsin hyvä, ettei kisassa menestyminen ainakaan siitä tulisi jäämään kiinni. Tanssitaitojen puolesta sen sijaan hän kertoo lähtevänsä nollasta, ellei jopa "miinuspisteistä". 

– Mulla ei myöskään ole rytmitajua. Mutta kova into on ja sitten Katrilla (Mäkinen) on ihana tapa opettaa, auttaa ja valmentaa, niin kyllä uskon, että ihan hyvin tulee menemään.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat