Mainos

Äiti säästi poikansa kirjettä 20 vuotta – koululaisen tulevaisuuden ennustus kävi toteen

Äiti säästi poikansa alakoulussa kirjoittamaa kirjettä yli 20 vuotta. Kirjeen sisältämä ennustus vastaa yllättävän paljon nykypäivää. 

Kun Christopher Janitz täytti 29 vuotta, hänellä ei ollut aavistustakaan yllätyslahjasta, jonka hän tulisi äidiltään saamaan. Hän yllättyi täysin saadessaan käsiinsä kirjeen, jonka hän oli kirjoittanut itselleen yli 20 vuotta sitten. Äiti oli säästänyt tämän pojan kirjoittaman kirjeen, jossa hän ennusti, mitä tulisi tapahtumaan tulevaisuudessa vuonna 2016.

– Jos muistan oikein, kirjoitin tämän kirjeen kolmannella luokalla. En uskonut, että näkisin sitä enää koskaan, Janitz kertoo.  

"9-vuotias minä olisi innoissaan!" 

Hellyyttävä kirje kuvastaa hyvin nuoren koululaisen ajatusmaailmaa. 

”Kaksikymmentä vuotta myöhemmin on vuosi 2016. Autot eivät enää aja maassa, vaan leijuvat ilmassa. Kouluja ei tehdä kivestä, vaan metallista. Lisäksi ne tulevat olemaan hauskan muotoisia. Silloin poliisit ja kaupankassat ovat robotteja. Pöydät ovat tietokoneita, ja niissä on outoja kyniä. Vuonna 2016 olen 29-vuotias ja siskoni on 23 ja äitini 63-vuotias. New York Giants tulee voittamaan Super Bowlin eikä Dallas Cowboys voita mestaruutta koskaan. ”

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Itse asiassa, tämä ei ole kaukana todellisuudesta. Janitz ja hänen tyttöystävänsä ovat kirjeestä ihmeissään. 

– Olen yllättynyt siitä, kuinka lapsuuden ajatukseni ovat käyneet toteen. Meillä on automatisoituja kassoja, ja iPad on lähes kuin tietokone pöydässä. Osa ideoista kävi siis toteen, Janitz iloitsee.

Eniten mies on kuitenkin yllättynyt siitä, että Dallas Cowboys ei ole voittanut mestaruutta kirjeen kirjoittamisen jälkeen.

– 9-vuotias minä olisi innoissaan!

Äiti kertoo, ettei hän ole lukenut kirjettä kahteenkymmeneen vuoteen. Kun hän otti kirjeen esiin, hän ei voinut muuta kuin nauraa. Onneksi hän tajusi säästää pojan tekeleen, sillä se merkitsi miehelle todella paljon. 

–  Äidillä ei ole mitään käsitystä siitä, kuinka paljon tämä teko minulle merkitsee, Janitz kertoo.

Lähde: ABC News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.