Äiti löysi poikansa koulukuvat – eivät olleet ihan sitä, mitä odotti: ”Olen niin vihainen juuri nyt”

Koulukuvien manipulointi on arkipäivää 7:58
Kuinka paljon lasten koulukuvia muokataan?

Amerikkalaisäiti järkyttyi poikansa koulukuvista, mutta ensijärkytyksestä toivuttuaan ymmärsi niiden kuvastavan oivasti tämän persoonaa.

Lasten koulukuvat ovat monelle vanhemmalle tärkeä muisto jälkikasvun lapsuusvuosista. Onkin tärkeää, että kuva edustaa sitä, millainen persoona oma lapsi on.

Eräs amerikkalaisäiti sai todellisen vilauksen esikouluikäisen lapsensa persoonasta saadessaan tämän koulukuvat käsiinsä.

"Olen niin vihainen juuri nyt"

Georgian Atlantassa asuvan Stronajai Milesin Facebook-päivityksestä tuli viraalihitti, kun kuvat tämän Andrew-pojasta lähti leviämään. Kuvista uutisoivat muun muassa Yahoo ja 41NBC.

– Olen niin vihainen juuri nyt, äiti puhisi päivityksessään.

Perinteisen hymykuvan sijaan Andrew on valinnut huutaa kuvissaan villin näköisesti. Päivitykseen on reagoitu yli 50 000 kertaa, sitä on kommentoitu 30 000 kertaa ja jakoja on liki 40 000.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Stronajai kertoi löytäneensä 5-vuotiaan poikansa koulukuvat tämän laukusta ja ottaneensa sen seurauksena yhteyttä koulukuvaajaan. 

"Hänen hassu kuvansa toi iloa ympäri maailmaa"

Toivuttuaan ensijärkytyksestä ja saatuaan ihmisiltä ympäri maailmaan sydäntä lämmittäviä kommentteja äiti kuitenkin muutti mielipidettään kuvista ja kertoo päättäneensä lunastaa ne.

Hän myöntää hermostuneensa siksi, että odotti perinteisempää kuvaa, ja kertoo keskustelleensa asiasta valokuvaamon kanssa.

– Näin artikkelin, jossa kerrottiin, että heidän politiikkaansa kuuluvat vapaamielisemmät kuvat. Jos olisin tiennyt, minulla ei olisi ollut mitään syytä hermostua siitä, etten saanut perinteistä kuvaa. Huolimatta siitä, kun nyt tiedän, että hänen hassu kuvansa toi iloa ympäri maailmaa, kuinka voisin enää olla hermostunut? äiti kirjoittaa toisessa Facebook-päivityksessään.

– Andrew on aina ollut hassu poika valtavalla persoonallisuudella! Aiemmin hänestä on otettu perinteisiä kuvia koulussa, ja ne olivat mahtavia. Se oli se syy, joka sai tämän äidin sekoilemaan.

Äiti kertoo kaikkien positiivisten kommenttiesn lämmittäneen hänen sydäntään ja ymmärtämään, ettei kaiken tarvitse sujua aina odotetusti.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aiemmin myös toinen äiti hämmästyi toden teolla tyttärensä koulukuvista. Kävi ilmi, että paitavalintaa olisi voinut miettiä tarkemmin. Lue lisää: Laura nauroi silmät kyynelissä nähtyään tyttärensä koulukuvat: "Paras moka, jonka olen tehnyt"

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähteet: Yahoo, 41NBC

Lue myös:

    Uusimmat