Äiti ja lapset joutuivat auto-onnettomuuteen Vantaalla – äiti etsii nyt paikalle osunutta nuorta miestä: "Hän otti vauvani syliinsä"

Mirella Lindeman joutui lastensa kanssa auto-onnettomuuteen 0:34

Mirella Lindgren oli viime lauantai-iltana menossa syömään neljän lapsensa kanssa. Matka kuitenkin keskeytyi, kun vastaan tuleva auto rysähti heidän kylkeensä.

Onnettomuus sattui Tikkurilassa.

– Keskellä risteystä huomasimme, että vastaan tulevalla autolla oli kova vauhti. Vauhti vain kiihtyi ja kiihtyi. En tiedä, yrittikö se tehdä U-käännöstä vai lähtikö auto käsistä, mutta se tuli suoraan meitä kylkeen ja me ajauduimme tien sivuun, Lindgren kertoo.

Toisen auton kuljettaja oli jäänyt tapahtumapaikalle.

– Hän vaikutti kauhusta kankealta, hän vain seisoi siinä autonsa luona.

Sydämelliset kiitokset auttajalle

Paikalle sattui Lindgrenin arvion mukaan alle 25-vuotias mies, jonka Lindgren pyysi avukseen.

– Hän otti vauvani syliinsä ja tarkasti hänen kuntonsa. Samalla hän soitti poliisit ja ambulanssin. Hän oli ihan loppuun asti siinä auttamassa, Lindgren kertoo.

Vanhimmalta tytöltä murtui solisluu ja Lindgreniltä käsi. Muuten tapauksista selvittiin mustelmilla ja ruhjeilla.

Lindgren on etsinyt nuorta miestä Facebookissa.

– Hän oli ihan enkeli siinä paikalla. Haluan kiittää häntä koko sydämestäni. Joku olisi voinut säikähtää, varsinkin kun oli nuori henkilö. Hän oikeasti auttoi minua ja riuhtoi auton ovia auki, jotta minä ja lapseni pääsimme ulos.

Mies "ilmestyi kuin tyhjästä"

Paikalle tuli poliisit ja ambulanssi. Lindgren ja lapset tarkastettiin sairaalassa, josta he pääsivät pian kotiin.

Kyseessä oli rauhallinen pieni sivukuja, eikä paikalla ollut paljoa ihmisiä. Muut lapset itkivät, mutta pienin yksivuotias vauva oli äitinsä mukaan kaksi tuntia järkytyksestä kankeana. Tilanteeseen nähden kaikki ovat nyt kunnossa.

– Minusta tuntui, että se nuori mies ilmestyi kuin tyhjästä. Halusin antaa haastattelun, jotta saisin vielä kiittää tätä nuorta miestä, Lindgren  kiittelee.

Korjattu naisen nimi Lindemanista Lindgreniksi.

Lue myös:

    Uusimmat