Äiti antoi 5-vuotiaalle pojalleen kouluun puhallettavan lampaan osaksi joulunäytelmää – paljastui seksileluksi

Äiti lähetti erehdyksessä viisivuotiaan poikansa koulun joulunäytelmään mukanaan puhallettava seksilelu. Äiti kertoo, ettei hänellä ollut aavistustakaan lelun todellisesta käyttötarkoituksesta.

Skotlantilainen Helen Cox, 46, antoi viisivuotiaalle pojalleen mukaan kouluun puhallettavan lampaan osaksi joulunäytelmää, mutta kertoo hämmentyneensä, kun Alfie-pojan opettaja oli kehottanut poikaa viemään lelun takaisin kotiin viikkoa ennen näytelmää. Tapauksesta uutisoi muun muassa Independent.

– Se oli osa hänen asuaan, ja ajattelin, että hän oli ollut tuhma ja vienyt sen pois koulusta, Helen kertoo pohtineensa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Helen oli tilannut lampaan netistä osana naamiaisasua. Viattomalta vaikuttava lammas paljastui kuitenkin astetta härskimmäksi. Helen puhalsi lampaan kotona täyteen ilmaa ja tajusi, että sen takapuolessa oli reikä. Lisäksi lampaalla oli punaiset huulet ja silmäripset. 

VIDEO: Myös tämä poika meni kouluun tahattoman härskissä asussa.(Artikkeli jatkuu videon alla.)

"En tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa"

– En vain voi uskoa sitä. En tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa. Kuinka voin selittää tämän opettajille? Minulla ei ole aavistustakaan, näkivätkö he, että se oli seksilelu ja siksikö he lähettivät sen kotiin – olen häpeissäni, Helen tuskailee.

Äiti oli tilannut lampaan Amazonista, jossa sen kerrottiin olevan osa poikien paimenasua. Helen löysi kuitenkin myöhemmin saman asun alennuksesta, jossa sitä markkinoitiin polttareihin kuuluvana lampaana.

Nyt äidin ongelma on se, että Alfie on tykästynyt lammasleluunsa, eikä äiti ole keksinyt kertoa pojalleen sopivaa syytä sille, miksei tämä voisi leikkiä sen kanssa.

Amazon on sittemmin vetänyt lampaan myynnistä.

Lähteet: Independent, Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja