Aikuisviihdetähden kotona omituinen välikohtaus

Aikuisviihdelegenda Jenna Jamesonin vapaaottelijamies Tito Ortiz on pidätetty naisystävänsä pahoinpitelystä. Ortiz kiistää syytökset ja väittää Jamesonia itsetuhoiseksi lääkeriippuvaiseksi.

TMZ-sivuston mukaan Jameson syyttää miehensä tarttuneen häneen riidan päätteeksi ja heittäneen kylpyammeeseen, jolloin hänen olkapäästään revähtivät nivelsiteet. Ortiz pidätettiin ja hän sai lähestymiskiellon Jamesonia kohtaan.

Ortizin versio tapahtumista on toinen. Hän kertoo Jamesonin olleen jo pitkään riippuvainen vahvoista kipulääkkeistä ja yrittäneensä nyt päästä kuiville, myös vieroituksessa. Ortiz kertoo löytäneensä naisystävänsä taskusta lääkkeitä ja kovistellut häntä ainoastaan sanallisesti niiden alkuperästä, jolloin Jameson oli saanut totaalisen hermoromahduksen.

– Toivon, että Jenna tulee kuntoon. Vanhempani ovat olleet riippuvaisia, enkä aio antaa perheeni joutua käymään läpi samaa, Ortiz kommentoi TMZ:n mukaan.

Ortizin sanojen mukaan Jameson on ollut huonossa kunnossa ja yrittäneensä useamman kerran itsemurhaa. Jameson vastasi tähän Ortizin olevan epätoivoinen ja yrittävänsä vain pelastaa oman uransa. Las Vegasiin paennut erotiikkatyöläinen kommentoi myös heidän suhteensa olevan ohi.

Parilla on vuoden vanhat kaksospojat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat