Mainos

Aikuisen naisen päiväkirja: Runsaat naiset himojen kohteena

Pehmeät ja kurvikkaat naiset ovat olleet ainiaan miesten himojen kohde, mutta himoitsevatko naiset pyöreitä miehiä? Tätä pohtii femme Aikuisen naisen päiväkirja -blogissaan – lue!

Aikuisen naisen päiväkirja -blogin pitäjä femme käsittelee tällä kertaa runsaita ja muodokkaita, jopa lihavia, naisia ja miehiä. Mistä heistä fantasiointi johtuu? Kuinka yleistä se on?

"Tällä kertaa tarkoituksenani ei ole kiinnittää huomiota terveydellisiin asioihin, kun kirjoitan esimerkiksi runsaista muodoista ja suurestakin ylipainosta. Toivon teiltä keskustelua salaisista himoista kehon kokoon. Niin ja tietysti myös toteutuneista tapahtumista näihin himojenne kohteisiin.

Yksi tykkää isosta ja komeasta, kun taas toinen äärimmäisen hentoisesta. Eivät vain miehet ole yksin komeita, vaan osassa Suomea sanotaan naisiakin komeiksi, ehkä juuri niitä ylväitä ja kookkaita. Lyhyempi mies pitkän naisen kanssa on usein vallan ja varakkuuden symboli, mutta kyllä ihan tavallisetkin miehet voivat olla ihastuneita ja tuntea seksuaalista himoa pitkiin ja ehkä kookkaisiin naisiin."

Lue koko merkintä:


AVA

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.