Adam Lambertin seuralainen BB-Sauli herättää huomiota maailmalla

Big Brother -voittaja Sauli Koskinen viettää edelleen aikaa American Idol -tähden Adam Lambertin kanssa tämän kotikaupungissa Los Angelesissa.

Sunnuntaina 30. tammikuuta 2011 Sauli kuvattiin saapumassa Adamin kanssa tämän 29-vuotissynttärijuhlille yökerhoon Hollywoodissa.

Adam Lambertin fanit ympäri maailmaa ovat panneet merkille laulajan kanssa liikkuvan vaalean suomalaisen. Saulin nimi ja tausta BB-voittajana ovat jo selvillä, ja Adamin fanisivuille sataa kuvia ja lisätietoja hänestä. Monet ovat onnitelleet Adamia uuden rakkauden johdosta.

Myös maailman tunnetuimpiin kuuluva julkkisbloggari Perez Hilton on huomioinut miesten läheiset välit. Hilton tituleeraa Saulia blogissaan Adamin uudeksi poikaystäväksi.

– Adam Lambertin uusi poikaystävä on kuuma!!!!! hän kirjoittaa linkittäen jutun suomalaislehden julkaisemiin yhteiskuviin Adamista ja Saulista.

Viime viikolla miehet on paparazzattu yhdessä pariinkin otteeseen Los Angelesin alueella. Heidät on nähty ainakin Disneylandissa Anaheimissa sekä shoppailemassa Melrose Avenuen putiikeissa.

Tätä ennen heidät on bongattu kimpassa Pariisissa joulukuussa sekä Helsingissä marraskuussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat