Tosi-tv-tähti Sauli Koskisen raavas karanteenihaaste sai leuat loksahtamaan – näin sujuu pukeutuminen käsillä seisten

Tosi-tv-tähti Sauli Koskisen rankka karanteenihaaste kerää ihailua Instagramissa.

Big Brother -voittaja Sauli Koskinen työskentelee nykyisin mediapersoonana ja personal trainerina. Koronaviruspandemian aikana hän on jakanut yli 40 000 Instagram-seuraajilleen myös kotitreenivinkkejä. 

Vaikka Koskinen tiedetään kovakuntoiseksi, sai miehen viimeisin Instagram-video monien leuat loksahtamaan, sillä temppu ei ollut sellainen, jota kenen tahansa kotijumppaajan kannattaa lähteä yrittämään. 

Koskinen nimittäin näyttää videolla, kuinka häneltä sujuu pukeutuminen käsillään seisten – joskin hieman tukea apuna käyttäen.

Kuvatekstissä hän mainitsee, että kyseessä on karanteenihaaste.

– Siis apua, mä kuolen nauruun! laulaja Kristiina Wheeler kommentoi runsaiden emojien kanssa pätkää, jolla Koskinen taiteilee ylleen sortsit ja paidan.

– Meillä on töissä jumppahaaste, mutta tämä menee liian vaikeaksi, toinen seuraaja arvioi.

Koskinen voitti Big Brotherin vuonna 2007. Sittemmin hän on esiintynyt myös muissa tv-ohjelmissa, kuten Selviytyjissä. Sittemmin hän on kouluttautunut personal traineriksi.

– Tämä on uravalinta, jossa töitä riittää. Olisi mahtava ruveta tekemään vaikka Lappiin bootcampeja, hän kertoili urastaan liikunnan parissa loppuvuodesta 2016.

Koskinen asui pitkään Yhdysvalloissa ja seurusteli useamman vuoden ajan poptähti Adam Lambertin kanssa.

Lambert paljasti hiljattain MTV Uutisten haastattelussa, että hän ja Koskinen ovat yhä tekemisissä toistensa kanssa, vaikka pari erosi jo vuonna 2013. 

– Olemme vielä hyviä ystäviä, Lambert kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat