4-vuotias soitti hätäkeskukseen ja esitti hellyttävän pyynnön – viranomaisilta suloinen ele

Hupaisa lista: Nämä asiat vain aamuvirkkujen lasten vanhemmat voivat ymmärtää 0:56
Jos lapsesi on aamuvirkku, samaistut tähän hupaisaan listaan!

4-vuotias toivoi poliisin tulevan katsomaan hänen lelujaan. Hätäkeskuspuhelusta ja siitä seuranneesta viranomaisten suloisesta eleestä kertoo New York Post.

Uudessa-Seelannissa hätäkeskus sai erikoisen puhelun, kun 4-vuotias soitti ja pyysi poliisia tulemaan kertomaan mielipiteensä hänen leluistaan. Lapsen pyyntö oli viranomaisten mielestä niin hellyttävä, että myöhemmin hänen toiveensa todella toteutettiin. 

Suloista, mutta ei suositeltavaa

Paikallinen poliisilaitos jakoi ääninauhan hätäkeskuspuhelusta Facebookissa.

Videon ohessa luki:

– Vaikka emme kannusta lapsia soittamaan hätänumeroon esitelläkseen lelujaan, tämä klippi oli niin suloinen, että emme voineet olla jakamatta sitä muille! 

Videolla hätäkeskuspäivystäjä käy ensin keskustelua pojan kanssa. Lapsi pyytää päivystäjää tulemaan katsomaan hänen lelujaan.

Vähän myöhemmin langan päähän tulee mies, joka selittää, että hänellä oli kiire toisen lapsen kanssa, joten 4-vuotias pääsi yllättämään toiminnallaan. Äiti oli kuulemma kotona kipeänä. Mies vahvistaa päivystäjälle, että minkäänlaista hätää lapsella tai perheellä ei ole.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lapsen toive toteutui

Päivityksessä kerrotaan, että viranomaiset kuitenkin vastasivat lapsen kutsuun. Poliisi nimeltä Kurt tuli tämän perheen luo katsomaan pojan leluja. Hän vahvisti pojalle, että tämän lelut olivat hienoja.

Poika pääsi myös tutkailemaan poliisiautoa. Videon lopussa lapsi ja Kurt poseeraavat kameralle auton luona.

Kurt kävi myös opettavaisen keskustelun lapsen ja tämän vanhempien kanssa siitä, että hätänumeroon tulee soittaa vain, kun siihen on oikeasti aihetta.

Lue myös:

    Uusimmat