Mainos

3 seksikästä asiaa, joita mies haluaisi kumppaninsa tekevän – mutta ei koskaan pyydä

Miehet kaipaavat vällyjen välissä asioita, joista eivät välttämättä kehtaa puhua.

Women's Health -sivuston haastatteleman miesten seksuaalisuuden asiantuntijan Daniel Lebowitzin mukaan myös miehet kärsivät ulkonäköpaineista elokuvien uroiden ja aikuisviihteen tarjoamien mallien myötä. Miehistä voi tuntua, etteivät he kelpaa ja he voivat epäillä kykyjään sängyssä.

– Heistä voi tuntua, ettei heidän oma seksielämänsä ole tarpeeksi hyvää.

Mitä miehet sitten haluaisivat seksielämäänsä lisää? Seksiasiantuntijoiden mukaan miespuoliset asiakkaat toivovat kumppaniensa tekevän seuraavia asioita.

1. Ehdottavan seksiä

Aloitteen tehdäksesi sinun ei tarvitse hypätä miehen kimppuun alusvaatteisillasi hänen tullessaan töistä kotiin, vaan voit edetä myös hienovaraisemmin. Laita kätesi ohimennen hänen yläreidelleen, kun katsotte televisiota tai tee aloite, kun riisuudutte nukkumaanmenoa varten. Näin viet Lebowitzin mukaan hieman painetta pois miehen päästä.

2. Laittautuvan

Miestä saattaa turhauttaa se, että laittaudut viimeisen päälle, kun lähdet tyttökavereidesi kanssa ulos, mutta tyydyt hänen kanssaan verkkareihin, toteaa Lawrence Siegel, kliininen seksologi.

Jos silloin tällöin laittaudut hänen vuokseen, osoitat hänelle, että haluat vielä tehdä vaikutuksen. Se saa miehen tuntemaan olonsa varmemmaksi ja maskuliinisemmaksi.

3. Kertovan hänelle, mitä haluat

Leibowitzin mukaan mitä vakiintuneemmaksi tunnet olosi parisuhteessasi, sitä vaikeammalta voi tuntua puhua seksistä. Se johtuu siitä, että panokset ovat kovemmat. Et halua loukata miehen tunteita tai saada häntä tuntemaan oloaan riittämättömäksi. Joten käännä koko homma positiiviseksi – kerro asioista, jotka tuntuvat sinusta hyvältä, tai mitä asentoa haluaisit kokeilla seuraavaksi. Pian sängyssä taas kipinöi!

***

2:05

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.