150 kilometriä pelkällä sähköllä kulkeva hybridi on nyt tilattavissa myös Suomessa – vuoronumero irtoaa 2 500 eurolla

2:22

Urheilullisiin sähköautoihin keskittyvän Polestarin ensimmäinen auto on nyt ennakkotilattavissa 18 maassa – myös Suomessa. Polestar 1 on parhaillaan näytillä Geneven autonäyttelyssä.

Ennakkotilausten lisäksi käyttöön on otettu uusi auton suunnittelutyökalu, jolla asiakkaat voivat suunnitella oman Polestar 1 -autonsa ennen tilauksen tekemistä.

– Jo yli 7 000 ihmistä on osoittanut kiinnostusta Polestar 1 -autoa kohtaan, joten olemme erittäin iloisia asiakkaiden intohimoisesta suhtautumisesta tuotteeseemme. Otamme nyt seuraavia askeleita eteenpäin kohti tämän kauniin auton toimittamista ensimmäisille asiakkaille, kertoo Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

Ennakkotilausprosessi käsittää 2 500 euron ennakkomaksun, joka toimii vuoronumerona Polestar 1 -jonossa. Tilauksen voi nyt jättää 18 maassa, mutta tuotantoon auto päässee vasta ensi vuoden puolivälin tienoilla. Polestar on suunnitellut valmistavansa ensimmäistä malliaan vain 500 kappaletta vuodessa, mutta on sittemmin joutunut harkitsemaan tuotantokapasiteetin nostamista auton herättämän kovan kiinnostuksen vuoksi.

Polestar 1 on suorituskykyinen coupe-mallinen GT-hybridi, joka kehittää tehoa 600 hevosvoimaa ja vääntöä 1 000 newtonmetriä. Toimintasäde pelkällä sähköllä ajettaessa on 150 kilometriä, mikä on enemmän kuin millään muulla hybridiautolla.

Mikäli olet kiinnostunut Polestar 1:n tilaamisesta, voit jättää yhteystietosi valmistajan verkkosivuilla olevalla lomakkeella.

Lähde: Volvo Car Finland

***

0:15
​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja