Mainos

1200 perunaa, 60 päivää - ja näin siinä kävi

Yhdysvaltalaismies on suorittanut onnistuneesti loppuun 60 päivän dieetin, jonka aikana hän ei syönyt mitään muuta kuin perunaa.

Washingtonilainen Chris Voigt kulutti dieettinsä aikana 20 perunaa päivässä, eli kaikkiaan 1200 pottua.

Perunoiden kanssa mies nautti kuurin aikana ainoastaan erilaisia mausteita. Hän ei käyttänyt dieetin aikana mitään ravintolisiä.

Tempauksellaan Voigt halusi osoittaa, että ihminen voi tulla toimeen pitkään pelkillä perunoilla ja elää samalla terveellisesti. Mies on washingtonilaisen perunayhdistyksen toimitusjohtaja.

Dieettinsä aikana Voigt laihtui 9,5 kiloa. Lisäksi hänen kolesterolinsa laski.

Miehen perunakuuri alkoi 1. lokakuuta ja päättyi 29. marraskuuta. Dieettinsä viimeisenä päivänä Voigt jopa epäröi, osaako hän enää syödä muuta kuin perunoita.

- Yhtäkkiä minulle on tullut kumma tunne, ikään kuin en osaisikaan lopettaa perunadieettiäni. On kuin minulla olisi Tukholman syndrooma: olen kiintynyt perunoihin, jotka ovat pitäneet minua vankinaan viimeiset 60 päivää, Voigt kirjoittaa blogissaan.

Eikä dieetin hylkääminen mieheltä aivan heti onnistunutkaan. Blogissaan Voigt kertoo nauttineensa heti ensimmäiseksi ateriakseen perunadieetin jälkeen - no, perunoita tietenkin.

Tempauksesta kertova 20 potatoes a day -nettisivusto

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.