12 metkua – kokeilisitko näitä käytännönpiloja?

Vaahteramäen Eemeli tunnettiin melkoisena keppostelijana. Lue alta hauskat käytännönpilat aikuiseen makuun. Olisikohan Eemelikin innostunut näistä?

Torakkatemppu

Aseta iso tekotorakka perheenjäsenesi aamutossuun. Tee jekku sille, joka kiljuu todennäköisesti koviten!

Yllätyssuihku

Kääri muovikelmua keittiön tai kylpyhuoneen käsisuihkun painikkeen ympärille, jotta se painuu alas. Näin seuraava, joka avaa hanan, saa päällensä suuren, vetisen yllätyksen.

Sinistä maitoa

Tipauta pari tippaa sinistä väriainetta maitotölkkiin. Katso perheesi ilmettä, kun kaadat heille maitoa seuraavalla päivällisellä.

Järjestys uusiksi

Järjestä puolisosi vaatekaappi uusiksi. Katso hänen mietteensä, kun hän avaa sen ensimmäistä kertaa sen jälkeen!

Suolaisia pikkuleipiä

Leivo erä kotitekoisia pikkuleipiä, ja sokerin sijaan lisää niihin suolaa. Pakkaa keksit kauniisiin purkkeihin tai asettele ne lautasille. Jätä tarjoilu pöytään tai vie se ystävillesi päivällisellä. Ota kamera mukaan, sillä ethän halua unohtaa ikuistaa ihmisten ilmeitä, kun he haukkaavat palan…

Makea herätys

Laita kermavaahtoa nukkuvan henkilön käteen. Tämän jälkeen kutita hänen nenäänsä hyöhenellä – pian kermavaahto onkin hänen naamallaan!

Sitruunamehua

Purista hieman sitruunaa jonkun vesilasiin kun hän ei katso. Voit myös lisätä pienen määrän etikkaa tai suolaa. Valmistaudu vedenjuojan reaktioon, kun hän siemaisee lasistaan seuraavan kerran!

Jäätyneitä muroja

Jos suunnittelet tätä jekkua, aloita se jo edellisenä iltana. Kaada kulhoon muroja sekä maitoa ja aseta kulho pakastimeen yön ajaksi. Tarjoudu seuraavana aamuna tekemään perheellesi aamiaista ja aseta murokulho ja lusikka uhrisi eteen. Katso, kun hän yrittää ottaa lusikallisen!

Tahmea puhelin

Pistä jotain tahmaista ainetta puhelimen luurin korva- tai suukappaleeseen. Se voi olla joko hammastahnaa tai vaikka maapähkinävoita. Älä käytä purukumia, sillä se voi jäädä kiinni kepposen kohteen hiuksiin. Varmista myös, ettei henkilö ole allerginen kyseiselle aineelle. Sitten soita puhelimen haltijalle, ja katso miten hän reagoi!

Sekoita ja hämmennä

Toteuta käytännönpilojen klassikko: laita suolaa sokerikulhoon!

Pienentyneet kengät

Työnnä sukka tai lautasliina pilan uhrin kenkiin. Jos haluat olla todella ilkikurinen, tee jekku henkilön jokaiseen kenkään!

Ovitemppu

Kun perheenjäsenesi nukkuu makuuhuoneessaan, teippaa sanomalehden palanen hänen ovensa karmin päältä kiinni seinään. Aseta sanomalehden päälle vaahtomuovinpalasia, popcornia tai paperipalloja. Kun unikeko herää ja kävelee ulos ovesta, hän saakin sanomalehtipaperin repeytyessä päähänsä yllätyksen!

Kuvat: Colourbox.com

Lähde: safety.lovetoknow.com, marthastewart.com, pranks.wonderhowto.com

Lue myös:

    Uusimmat