11-vuotias fani jäi yksin syntymäpäivänään – NHL-supertähdiltä ja Luke Skywalkerilta upea ele: "Hän ei unohda tätä päivää koskaan"

5:22
Videolla Tulosruudun raportti perjantain ja lauantain välisen yön NHL-kierrokselta.

11-vuotias Kade jäi yksin syntymäpäivänään, kun juhliin kutsutuista vieraista kukaan ei saapunut paikalle. Kaden lempijoukkue Toronto Maple Leafsin supertähdet muistivat tätä syntymäpäivänään.

Kaden isä Jason Foster julkaisi Twitterissä pojastaan kuvan, jossa pyysi ihmisiä lähettämään Kadelle onnitteluviestejä. Hän osoitti viestinsä Toronton seuran lisäksi tähtipelaajille Mitch Marnerille ja John Tavaresille.

Julkaisu levisi sosiaalisessa mediassa vauhdilla ja Kade sai onnentoivotuksia Marnerilta, Auston Matthewsiltä ja Tavaresilta, jonka viestistä voisi päätellä, että Kadelle olisi luvassa jonkinmoiset juhlat.

– Kaikki ystäväsi joukkueessa odottavat, että pääsevät juhlimaan kanssasi. Olen kuullut, että siitä tulee todellinen yllätys, Toronton kapteeni Tavares kirjoitti.

Nelinkertainen jääkiekon olympiavoittaja Hayley Wickenheiser muisti myös Kadea sekä legendaarista Luke Skywalkeria näytellyt Mark Hamill laittoi omat terveisensä.

Twiitti oli tiistai-iltana kerännyt 175 000 tykkäystä ja yli 25 000 jakoa. 

– Emme voisi käsittää, mitä tänään on tapahtunut. Kade ja me muut olemme täysin ihmeissämme. Kaikille teille kiitos sydämemme pohjasta, jotka lähetitte Kadelle viestin. Hän on uskomaton poika eikä unohda tätä päivää koskaan, Foster vastasi onnitteluryöppyyn.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja