11 lapsen äiti Britni haluaa vieläkin lisää vauvoja: "Meitä tuijotetaan paljon, kun lähdemme ulos koko perheen voimin"

Mies luovutti spermaa viiden parin käyttöön vuonna 1989 – sai nyt tietää tuottaneensa 17 lasta 1:25
Melkoinen tarina! Bryce Cleary oletti 30 vuoden ajan olevansa isä viidelle lapselle, joita ei tuntenut. Mies luovutti spermaa viiden parin käyttöön vuonna 1989, ja saikin sitten tietää tuottaneensa 17 lasta.

Nuorena Britni oletti, että neljä lasta riittää hänelle. Nyt naisella on jo 11 lasta.

Britni Church, 31, rakastaa äitiyttä. Nainen haluaa lisää lapsia siitä huolimatta, että perheessä on heitä jo 11, kertoo New York Post: Britni on äiti Crizmanille, 15, Jordanille, 14, Calebille, 13, Jacelle, 12, Cadencelle, 10, Jesalynille, 8, Silasille, 5, Christopheille, 3 sekä vuoden ikäisille kolmosille Oliverille, Asherille ja Abelille.

"Rakastan suurta perhettä"

Amerikkalainen Britni on siis oikeastaan ollut yhteensä raskaana jo lähes vuosikymmenen.

– Rakastan suurta perhettä. Aina on joku, jolle jutella, hän kuvailee.

Kansasissa asuva Britni sai ensimmäisen lapsensa Crizmanin 16-vuotiaana. Esikoistytär on nyt 15-vuotias.

"Minua hävetti kovasti, kun tulin kuudetta kertaa raskaaksi"

Saatuaan ensimmäisen lapsensa Britni vielä ajatteli, että neljä lasta on hänen perhekokonsa ehdoton yläraja, mutta lapsia syntyikin lopulta neljä lisää. Hän ehti avioitua lasten isän kanssa, mutta liitto ei kestänyt.

Avioliittonsa jälkeen Britni eli "railakasta elämää", kunnes tuli yllättäen raskaaksi vuonna 2012. Hän kertoo tunteneensa aluksi häpeää raskaudestaan, mutta tunne väistyi, kun kuudes vauva syntyi.

– Minua hävetti kovasti, kun tulin kuudetta kertaa raskaaksi, koska olin aina halunnut, että lapsillani olisi sama isä. Mutta sitten Jesalyn syntyi, hän oli niin viaton, rakas ja kaunis. Häpeä katosi heti. Tyttöni oli täydellinen, ja lakkasin välittämästä siitä, mitä ihmiset ajattelevat, Britni kuvailee Metron mukaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Sai yllättäen kolmoset vuonna 2019

Britni huolehti katraastaan yksin, kunnes tapasi nykyisen aviomiehensä Chrisin. Tämän kanssa hän sai vielä viisi lasta: viimeisimpänä nainen synnytti yllätyskolmoset vuonna 2019!

– Ei tunnu siltä, että minulla on paljon lapsia. Se tuntuu vain normaalilta, Britni sanoo.

300 dollaria ruokaan joka viikko

Britni herää joka aamu seitsemältä valmistaakseen aamiaista perheelleen. Perhe käyttää 300 dollaria ruokaan viikoittain; maitoa kuluu 66 purkkia ja vaippoja sadoittain. Pyykkiä pestään 12 koneellista joka viikko.

Chris vie lapset kouluun kahdessa osassa. Koska perheen talossa on vain viisi makuuhuonetta, lapset jakavat huoneen; suunnitelmana on muuttaa kellarikerros makuuhuoneiksi, kun kolmospojat ovat vanhempia.

– Meitä tuijotetaan paljon, kun lähdemme ulos koko perheen voimin, Britni myöntää.

Hän haluaisi kuitenkin vielä lisää lapsia.

– En usko, että koskaan hankkisin enempää kuin 15 lasta, mutta toisaalta en koskaan ajatellut, että minulla olisi 11 lasta, Britni sanoo.

Hän lopettaisi lasten hankkimisen, jos perheen lapset vastustaisivat sitä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat