1,5-vuotias Chloe kuoli pudottuaan loistoristeilijältä asfalttiin, avonainen ikkuna oli lasten alueella – syvästi järkyttynyt perhe syyttää laivayhtiötä laiminlyönnistä

Kauheaa! Isä tiputti lapsen risteilijän parvekkeelta 0:46
Puolitoistavuotias Chloe putosi Suomessa rakennetun laivan 11. kerroksen ikkunasta 45 metrin matkan asfalttiin

Puolentoista vuoden ikäinen tyttö kuoli sunnuntaina pudottuaan isoisänsä otteesta Royal Caribbeanin risteilyalukselta. Suomessa rakennettu Freedom of the Seas oli tapahtumahetkellä satamassa Puerto Ricossa.

Daily Mail kertoo, että perhe syyttää laivayhtiötä laiminlyönnistä. Perheen mukaan ikkunarivistöstä puuttui lasipaneeli, jota ei heidän mukaansa ilmaistu millään tavalla.

Turma sattui, kun 1,5-vuoden ikäinen Chloe oli isoisänsä kanssa laivan ruokasalissa avoimen ikkunan läheisyydessä, ja isoisän ote lapsesta lipesi.

Perhe kiistää roikuttelun

Pieni lapsi putosi noin 45 metrin korkeudesta asfalttiin ja menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Daily Mailin jutun mukaan poliisit kertoivat aluksi isoisän ”roikutelleen” lasta ikkunasta, mutta perhe kiistää asian.

Perheen mukaan Chloe rakasti katsella ulos ikkunoista ja tömistellä lasia, joten isoisä Salvatore Anello nosti pienokaisen kaidetta ja ikkunaa vasten. Chloe putosi kuitenkin avoimesta kohdasta. Silminnäkijöiden mukaan Chloe päästi pudotessaan hyytävän huudon.

Perhe rauhoitettiin lääkkeillä

Paikalliset viranomaiset kertoivat ElVocero -julkaisulle, että isoisä ja Chloen vanhemmat jouduttiin rauhoittamaan lääkkeillä suuren järkytyksen takia.

Perheen lakimies, Michael Winkleman kommentoi NBC:lle, että isoisä oletti kohdassa olleen ikkunalasin, eikä hän huomannut puuttuvaa paneelia.

– Lapsi halusi tömistellä ikkunalasia, kuten tekisi esimerkiksi jääkiekkokaukalon laidalla, Winkleman kommentoi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Perheen mukaan tapaus sattui niin sanotulla lasten alueella, jossa ikkunoita ei saisi olla auki ilman asianmukaista varoitusta. Perhe aikoo saattaa laivayhtiön vastuuseen tapaturmasta.

– Laivayhtiö on mielestäni suurissa määrin syyllinen tapahtuneeseen. Aion tehdä kaikkeni, että laivayhtiö joutuu vastuuseen huolimattomuudesta, Winklmean sanoo.

Asianajajan mukaan perhe on edelleen Puerto Ricossa.

Laivayhtiö kunnioittaa perheen yksityisyyttä eikä kommentoi tapausta

Laivayhtiö Royal Caribbean ei ole vastannut laiminlyöntisyytteisiin, eikä ole aikeissa kommentoida yksittäistä tapausta vedoten perheen yksityisyyden kunnioittamiseen.

Yhtiö kommentoi ainoastaan, että perheelle on tarjottu yhtiön puolesta asianmukaista tukea. He haluavat, että perhe saa kaiken tarvitsemansa tuen.

Lue myös:

    Uusimmat