Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Italialainen paisti

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Kuudelle

  • 1,5 kg naudan etuselkää
  • rypsiöljyä
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 3 purkkia tomaattimurskaa
  • ½ dl tomaattipyreetä
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl timjamia
  • 1 laakerinlehti
  • muutama persiljanoksa
  • 8-10 basilikanlehteä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Tee muutamia viiltoja lihan reunoihin ympäriinsä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy ja 2 valkosipulinkynttä paistinpannussa ja ruskista liha kauttaaltaan. Heitä sitten valkosipulit.

2. Kuumenna kiehuvaksi padassa tomaattimurska, tomaattipyree ja kaksi halkaistua valkosipulinkynttä sekä kaikki muut mausteet, paitsi basilika. Laita liha pataan ja keitä hiljaa kannen alla, kunnes liha on mureaa ja kastike paksuuntunut. Valele lihaa kastikkeella toisinaan kypsentämisen aikana.

3. Sekoita kypsän padan joukkoon persiljasilppu. Tarjoile lisäksi pastaa.

Naudan etuselkä on suhteellisen edullista lihaa ja erittäin hyvää, kun sen malttaa keittää kypsäksi. Tässä se saa seurakseen tomaattia, valkosipulia ja yrttimausteita.

Lisää aiheesta:

Haudutettu broileri-tomaattipataItalialainen lammaspataRanskalaiset jauhelihapihvitSitruunahaudutettua porsastaPörköltNaudanpaisti tomaattikastikkeessa
NaudanlihapataKananmunatonGluteenitonLaktoositonGoGreenPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Naudanlihapata
  • 12.01.202113:03
    Viiden jälkeen

    Tilliliha – helppo ja perinteinen ohje

  • 21.10.202011:53
    Liha

    Aito stroganoff – venäläisten liharuokien klassikko

  • 21.10.202009:07
    Karjalanpaisti

    Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Ananas-mangolihapata

  • 18.02.201300:00
    Kanapata

    Klassinen pot-au-feu