Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Boeuf Lyonnaise

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

4 annosta

  • 500 g kypsää naudanlihaa
  • 500 g keitettyjä perunoita
  • 1 sipuli
  • voita
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl viinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa lihasta ohuita viipaleita ja niistä puolestaan pieniä paloja. Paloittele perunat samankokoisiksi kuin liha. Kuori sipuli ja leikkaa se suikaleiksi. Ruskista perunat, ota pannulta ja pidä lämpimänä. Pane sipulit pannulle ja paista niitä, kunnes ne pehmenevät mutteivät saa väriä. Ota pannulta ja pidä lämpimänä.

2. Ruskista liha nopeasti ja lisää sitten perunat ja sipulit. Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja sekoita varovasti. Pirskauta päälle viinietikkaa, mausta suolalla ja pippurilla ja ripottele päälle persiljaa ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

Kukkoa viinissäTomaattinen kalkkunaviillokkiKeittopata kanan keraPorsaanlihaa ja linssejäMerimiespihvit ulkofileestäRydbergin pihvi keltuaisella
NaudanlihapataKananmunatonGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tässä vanha ja hieno ranskalainen kotiruoka. Siihen voit erinomaisesti käyttää naudanpaistin tai muun lihan tähteitä. Voit käyttää myös kaupasta kypsänä ostettua sisä- tai paahtopaistia.

Tuoreimmat aiheesta

Naudanlihapata
  • 12.01.202113:03
    Viiden jälkeen

    Tilliliha – helppo ja perinteinen ohje

  • 21.10.202011:53
    Liha

    Aito stroganoff – venäläisten liharuokien klassikko

  • 21.10.202009:07
    Karjalanpaisti

    Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Ananas-mangolihapata

  • 18.02.201300:00
    Kanapata

    Klassinen pot-au-feu