Suosittelemme juuri nyt: Nopeat ja helpot Kasvisruoka Hellapoliisi Gluteeniton Keitot Makeat leivonnaiset riista
Reseptit
18.2.2013
Maustesilakka Gluteeniton
Kesään kuuluvat uudet perunat ja maukas kotimainen kala. Öljyyn säilötyt silakkafileet saavat makua kirpeästä sitruunasta ja voimakkaista tuoreista yrteistä. Laita kaikki liemiaineet kattilaan ja kiehauta. Jäähdytä liemi. Poista silakka fileistä nahat. Laitan nahattomat fileet jäähtyneeseen liemeen ja anna marinoitua kylmässä puoli
Maustesilakka Laktoositon
Tunnettu ja arvostettu säilömistapa, jonka voit tehdä myös sillille. 1. Sekoita etikkaliemi ja lisää kalat. Anna vetäytyä kylmässä 12 tuntia. 2. Valuta kalat. Valmista mausteseos. Lado vuorotellen kalaa, sipulia ja mausteita astiaan. Laita kylmään 2-3 vuorokaudeksi. Painele kaloja liemeen joka päivä. 3. Tarjoile vastaviipaloidun sipulin ja
Ihania silakoita, jotka voit tarjoilla alkuruokana maukkaan leivän tai uusien perunoiden kera.
Maustesilakka Kevyt
Tämän kevyen silakkaruoan rapu-nimitys tulee tillillä maustamisesta, kuten rapuja maustetaan. Ruoan voi syödä heti haaleana, mutta se on yhtä hyvää 1-2 vuorokauden jääkaapissa maustumisen jälkeen. Puikulaperunat sopivat hyvin vierelle. Keitä perunat kuorineen, muuten ne menevät helposti rikki. 1. Käytä uuninkestävää vuokaa, älä liian suurta
Maustesilakka Alkuruoat
Silakkareseptin takana on Ravintola Olon keittiömestari ja perustaja Pekka Terävä. Mittaa ainekset kattilaan. Leikkaa sipuli pituussuunnassa ja lisää kattilaan. Kiehauta ja jäähdytä. Lado silakkafileet vuokaan ja kaada liemi niiden päälle. Anna silakoiden marinoitua jääkaapissa vuorokauden ajan. Tarjoile peruna-omenasalaatin kanssa.
Maustesilakka Kananmunaton
Väliin pestokastiketta, silakka rullalle, uuniin ja maustumaan. Lautaselle seuraksi uusia perunoita ja makuelämys on taattu! Reseptin tarjoaa: Kiehauta mausteliemen aineet ja kaada kuuma liemi rullien päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä 2 – 5 minuuttia silakoiden koon mukaan. Jäähdytä rullat liemessään ja ripottele pinnalle hienonnettua
Valmista tänään, nauti jo huomenna! Sekoita yrttiliemeen etikka, öljy, pala purjoa renkaina, hienonnettu punasipuli sekä rouhittu viherpippuri. Vedä silakkafileet nahattomiksi. Asettele fileitä laakeaan astiaan ja ripottele kalojen pinnalle suolaa sekä runsaasti hienonnettuja yrttejä. Levitä fileille myös kerros yrttilientä. Jatka näin
Sinappisilakoita voi nautiskella vaikkapa ruisleivän päällä tai uusien perunoiden kera. Reseptin tarjoaa: Leikkaa silakkafileet kahtia pituussuunnassa tai jätä ne kokonaisiksi. Sekoita etikkaliemi ja kaada se silakoiden päälle. Anna olla liemessä 3 tuntia ja valuta liemi pois. Valmista kastike sekoittamalla sinapin joukkoon muut aineet
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja