Marinoidut savusilakat purjolla

Tarjoile savusilakat mielellään munakokkelin kanssa tai paahtoleivän päällä. Tämä sopii niin lounaaksi kuin seisovaan pöytäänkin.

Neljälle-viidelle

  • 8 savusilakkaa
  • 3 salottisipulia
  • 1 pieni purjo

Marinadi

  • 1 dl rapsiöljyä
  • 1 dl viinietikkaa
  • valkopippuria
  • 2 rkl keltaisia sinapinsiemeniä

Valmistusohje

1. Fileoi savusilakat, hienonna salottisipulit ja suikaloi purjo.

2. Lado silakkafileitä, sipulia ja purjoa kerroksittain vadille.

3. Sekoita marinadi ja kaada se ainesten päälle. Anna maustua muutama tunti ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja