Mainos
Mainos

Tarjoile savusilakat mielellään munakokkelin kanssa tai paahtoleivän päällä. Tämä sopii niin lounaaksi kuin seisovaan pöytäänkin.

Neljälle-viidelle

  • 8 savusilakkaa
  • 3 salottisipulia
  • 1 pieni purjo

Marinadi

  • 1 dl rapsiöljyä
  • 1 dl viinietikkaa
  • valkopippuria
  • 2 rkl keltaisia sinapinsiemeniä

Valmistusohje

1. Fileoi savusilakat, hienonna salottisipulit ja suikaloi purjo.

2. Lado silakkafileitä, sipulia ja purjoa kerroksittain vadille.

3. Sekoita marinadi ja kaada se ainesten päälle. Anna maustua muutama tunti ennen tarjoilua.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.