Marinoidut savusilakat purjolla
Julkaistu
Tarjoile savusilakat mielellään munakokkelin kanssa tai paahtoleivän päällä. Tämä sopii niin lounaaksi kuin seisovaan pöytäänkin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle-viidelle
- 8 savusilakkaa
- 3 salottisipulia
- 1 pieni purjo
Marinadi
- 1 dl rapsiöljyä
- 1 dl viinietikkaa
- valkopippuria
- 2 rkl keltaisia sinapinsiemeniä
Valmistusohje
1. Fileoi savusilakat, hienonna salottisipulit ja suikaloi purjo.
2. Lado silakkafileitä, sipulia ja purjoa kerroksittain vadille.
3. Sekoita marinadi ja kaada se ainesten päälle. Anna maustua muutama tunti ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti