Yrttitarhurin silakat
Valmista tänään, nauti jo huomenna!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 400 g silakkafileitä
- 2 tl suolaa
- tilliä, ruohosipulia, kirveliä
Yrttiliemi
- 1 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- 1 dl öljyä
- pala purjoa
- 1 pieni punasipuli
- 1 tl rouhittua viherpippuria
Valmistusohje
Sekoita yrttiliemeen etikka, öljy, pala purjoa renkaina, hienonnettu punasipuli sekä rouhittu viherpippuri.
Vedä silakkafileet nahattomiksi. Asettele fileitä laakeaan astiaan ja ripottele kalojen pinnalle suolaa sekä runsaasti hienonnettuja yrttejä. Levitä fileille myös kerros yrttilientä. Jatka näin kunnes kaikki aineet on käytetty.
Silakkaherkkua voi maistella jo seuraavana päivänä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa