Yrttitarhurin silakat

Valmista tänään, nauti jo huomenna!

Ainekset

  • 400 g silakkafileitä
  • 2 tl suolaa
  • tilliä, ruohosipulia, kirveliä

Yrttiliemi

  • 1 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • 1 dl öljyä
  • pala purjoa
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 tl rouhittua viherpippuria

Valmistusohje

Sekoita yrttiliemeen etikka, öljy, pala purjoa renkaina, hienonnettu punasipuli sekä rouhittu viherpippuri.

Vedä silakkafileet nahattomiksi. Asettele fileitä laakeaan astiaan ja ripottele kalojen pinnalle suolaa sekä runsaasti hienonnettuja yrttejä. Levitä fileille myös kerros yrttilientä. Jatka näin kunnes kaikki aineet on käytetty.

Silakkaherkkua voi maistella jo seuraavana päivänä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!