Mainos

Valmista tänään, nauti jo huomenna!

Ainekset

  • 400 g silakkafileitä
  • 2 tl suolaa
  • tilliä, ruohosipulia, kirveliä

Yrttiliemi

  • 1 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • 1 dl öljyä
  • pala purjoa
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 tl rouhittua viherpippuria

Valmistusohje

Sekoita yrttiliemeen etikka, öljy, pala purjoa renkaina, hienonnettu punasipuli sekä rouhittu viherpippuri.

Vedä silakkafileet nahattomiksi. Asettele fileitä laakeaan astiaan ja ripottele kalojen pinnalle suolaa sekä runsaasti hienonnettuja yrttejä. Levitä fileille myös kerros yrttilientä. Jatka näin kunnes kaikki aineet on käytetty.

Silakkaherkkua voi maistella jo seuraavana päivänä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja