Kotoiset silakkarullat

Silakkarullia voi tarjota uusien perunoiden lisukkeena tai vaikkapa sellaisenaan!

4 annosta

  • 300g silakkafileitä
  • 1 tl suolaa
  • 1 sipuli
  • 1 porkkana
  • tilliä

Mausteliemi

  • 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
  • 2 dl vettä
  • 1 tl roseepippureita
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Mausta silakkafileet suolalla ja rullaa ne. Lado rullat kattilaan.

Leikkaa sipuli renkaiksi ja porkkana viipaleiksi. Ripottele sipulirenkaat ja porkkanaviipaleet silakkarullien päälle. Kiehauta mausteliemen aineet ja kaada kuuma liemi rullien päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä 2–5 minuuttia silakoiden koon mukaan.

Jäähdytä rullat liemessään. Ripottele rullien pinnalle runsaasti tilliä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.