Silakkarullia voi tarjota uusien perunoiden lisukkeena tai vaikkapa sellaisenaan!
4 annosta
- 300g silakkafileitä
- 1 tl suolaa
- 1 sipuli
- 1 porkkana
- tilliä
Mausteliemi
- 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
- 2 dl vettä
- 1 tl roseepippureita
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Mausta silakkafileet suolalla ja rullaa ne. Lado rullat kattilaan.
Leikkaa sipuli renkaiksi ja porkkana viipaleiksi. Ripottele sipulirenkaat ja porkkanaviipaleet silakkarullien päälle. Kiehauta mausteliemen aineet ja kaada kuuma liemi rullien päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä 2–5 minuuttia silakoiden koon mukaan.
Jäähdytä rullat liemessään. Ripottele rullien pinnalle runsaasti tilliä.