Kotoiset silakkarullat
Silakkarullia voi tarjota uusien perunoiden lisukkeena tai vaikkapa sellaisenaan!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 300g silakkafileitä
- 1 tl suolaa
- 1 sipuli
- 1 porkkana
- tilliä
Mausteliemi
- 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
- 2 dl vettä
- 1 tl roseepippureita
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Mausta silakkafileet suolalla ja rullaa ne. Lado rullat kattilaan.
Leikkaa sipuli renkaiksi ja porkkana viipaleiksi. Ripottele sipulirenkaat ja porkkanaviipaleet silakkarullien päälle. Kiehauta mausteliemen aineet ja kaada kuuma liemi rullien päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä 2–5 minuuttia silakoiden koon mukaan.
Jäähdytä rullat liemessään. Ripottele rullien pinnalle runsaasti tilliä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa