Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sinappi-tillisilakat ja perunasalaattia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Silakat, tilli, sinappi ja perunat on oiva ja edullinen vaihtoehto.

Valmistusohje

Valmista etikkaliemi keittämällä ja jäähdytä se. Laita silakkafileet etikkaliemeen neljäksi tunniksi.

Valuta silakkafileet hyvin ja laita sinappikastikkeeseen maustumaan vuorokaudeksi.

Mittaa sokeri, sinappi, valkoviinietikka, vesi ja mausteet kulhoon; sekoita. Lisää seokseen öljy vähitellen ohuena nauhana. Laita silakkafileet kastikkeeseen maustumaan vuorokaudeksi.

Kuutioi perunat ja sipulit. Sekoita aineet ja mausta lopuksi.

Lisää aiheesta:

Paistetut etikkasilakatGraavatut silakat sinappikastikkeessaPaistetut etikkasilakatHienot, sinappigraavatut silakatSilakat yksi-kaksi-kolme-liemessäKirkasgraavatut silakat
MaustesilakkaGluteenitonHuomenta SuomiAlkuruoatKalaruoka
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Ainekset

  • 1 kg nahattomia silakkafileitä

Etikkaliemi

  • 1 l vettä
  • 1,3 dl etikkaa
  • ¼ dl merisuolaa

Sinappikastike

  • 50 g sokeria
  • 100 g sinappia
  • 0,5 dl valkoviinietikkaa
  • ripaus suolaa
  • sitruunamehua
  • mustapippuria
  • 1 rkl silputtua tilliä
  • 1 dl vettä
  • 3,5 dl rypsiöljyä

Perunasalaatti

  • 0,5 kg keitettyjä perunoita
  • 1 punasipuli
  • kaprista
  • ruohosipulia hienonnettuna
  • suolaa
  • sokeria
  • mustapippuria myllystä
  • öljyä

Tuoreimmat aiheesta

Maustesilakka
  • 4.8.10:55
    Silakkaa

    Silakka-boquerones

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Sinappi-tillisilakat ja perunasalaattia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Jouluntuoksuiset maustesilakat

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Valkosipulilta tuoksuvat silakat

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Sipulisilakat