Mainos

Sinappisilakoita voi nautiskella vaikkapa ruisleivän päällä tai uusien perunoiden kera.

Ainekset

  • 500 g silakkafileitä

Etikkaliemi

  • 3 dl vettä
  • 1 1/2 dl Rajamäen Viinietikkaa
  • 1/2 rkl suolaa

Kastike

  • 3 rkl sinappia
  • 3 rkl sokeria
  • 2 tl suolaa
  • 1 rkl Rajamäen Viinietikkaa
  • 3/4 dl vettä
  • 1/2 dl öljyä
  • hienonnettua tilliä

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Leikkaa silakkafileet kahtia pituussuunnassa tai jätä ne kokonaisiksi. Sekoita etikkaliemi ja kaada se silakoiden päälle. Anna olla liemessä 3 tuntia ja valuta liemi pois.

Valmista kastike sekoittamalla sinapin joukkoon muut aineet reseptin mukaisessa järjestyksessä. Kaada kastike kalojen päälle ja anna maustua seuraavaan päivään.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja