Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Porsaanfileetä ja limebataattia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sami Garam grillaa tällä kertaa maistuvaa possua. Kylkeensä se saa limebataattia ja mansikkasalsaa. Annos on kevyt ja takuulla herkullinen.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • 600 g porsaan sisäfileetä
  • 1 sitruuna
  • öljyä
  • suolaa
  • 1 bataatti
  • 2 limeä
  • creme fraichea
  • 25 g voita
  • 1 prk ananasmurskaa
  • 4 mansikkaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • pepperoneja (säilyke)

Valmistusohje

Purista lihan päälle sitruunaa. Raasta myös sitruunankuoren keltainen osa marinadiin mukaan.

Anna marinoitua ainakin puoli tuntia ja mausta suolalla vähän ennen grillaamista.

Sivele pintaan öljyä juuri ennen grilliin nostamista. Grillaa fileitä muutamia kertoja käännellen parisenkymmentä minuuttia ja pakkaa ne vielä folioon vetäytymään.

Leikkaa liha parin sentin viipaleiksi ja nosta ne bataattilisäkkeen päälle.

Leikkaa bataatti viipaleiksi ja paista niitä voissa pannulla hetken aikaa.

Purista limesitruunoiden mehut päälle ja raasta kuorista vihreää osaa mukaan. Paistele vielä, välillä käännellen tovi. Kaada creme fraiche bataattien päälle ja kuumenna kiehuvaksi.

Leikkaa mansikat pikku kuutioiksi ja sekoita ne ananasmurskaan. Mausta valkosipulilla ja pepperoniviipaleilla.

Lisää aiheesta:

Broilerinfileetä ja halloumijuustoaKuharullatPekoniin käärittyä poronpaistiaKylmä savukassler peston keraHawaijinleike ja jättilohkoperunatGrillatut tortillat liha- ja vihannestäyttein
PorsaanfileeKevytKananmunatonGluteenitonVideoreseptitPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee
  • 18.12.201409:47
    Kaalisalaatti

    Teresa Välimäki: Täytetty possunfileerulla ja paistettua ruusu- ja lehtikaalia

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Gratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Valkoviinissä haudutettu porsaanfilee ja simpukat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Possunfileetä kesäkurpitsan kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kirstin porsaanfilee