Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kirstin porsaanfilee

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 600-700 g porsaanfileetä
  • suolaa ja pippuria

Muhennos

  • 2 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 prk taskuravunlihaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta liha, ruskista se hyvin joka puolelta. Alenna lämpöä ja anna fileen paistua kypsäksi n. 20 minuuttia.

2. Paista voi ja jauhot kattilassa, lisää viini ja kerma. Kääntele mukaan taskuravunlihat, mausta ja keitä hiljalleen 5-10 minuuttia.

3. Kuumenna uuni 275 asteeseen.

4. Viipaloi filee, laita se uunivuokaan, levitä päälle rapumuhennos. Ripottele päälle juustoraastetta ja gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.

Porsaanfilee ja taskurapumuhennos on erilainen makuyhdistelmä, mutta joka sopii mainiosti yhteen! Tämän ruoan voit valmistaa täysin valmiiksi etukäteen ja vain gratinoida juuston kera juuri ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

Kalkkunanfilee sinappikastikkeessaPossunfilee ja viherpippurikastikeVatkuliNaudanpaisti kermakastikkeessaKyljykset sienikastikkeellaAnkanrintaa viinissä
PorsaanfileeKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee
  • 18.12.201409:47
    Kaalisalaatti

    Teresa Välimäki: Täytetty possunfileerulla ja paistettua ruusu- ja lehtikaalia

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Gratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Valkoviinissä haudutettu porsaanfilee ja simpukat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Possunfileetä kesäkurpitsan kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kirstin porsaanfilee