Mainos
Mainos

Halloumijuusto on yksi kesän ykkösherkuista. Sami Garam tarjoilee sitä broilerinfileen ja oliivikastikkeen kanssa.

Ainekset

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 halloumijuusto
  • 2 dl oliiveja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2-4 rkl tomaatti-basilika creme fraíchea
  • 3 dl riisiä
  • 1 sipuli
  • 20 g voita
  • suolaa
  • 3 dl valkoviiniä

Valmistusohje

Sivele rintafileet öljyllä ja grillaa ne molemmin puolin.

Nosta fileet grillin viileämpään osaan vetäytymään.

Viipaloi halloumi ja grillaa viipaleet nopeasti. Nosta palat broilerien päälle.

Murskaa oliivit ja valkosipulinkynnet aivan sileäksi ja lusikoi creme fraichea niiden sekaan. Sekoita hyvin ja kastike on valmis.

Kuullota riisiä ja sipulia voissa, mausta suolalla ja kaada päälle valkoviini. Lisää vettä viinin määrän verran ja hauduta miedolla lämmöllä, kannen alla kunnes riisi on imenyt kaiken nesteen.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.