Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Broilerinfileetä ja halloumijuustoa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Halloumijuusto on yksi kesän ykkösherkuista. Sami Garam tarjoilee sitä broilerinfileen ja oliivikastikkeen kanssa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 halloumijuusto
  • 2 dl oliiveja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2-4 rkl tomaatti-basilika creme fraíchea
  • 3 dl riisiä
  • 1 sipuli
  • 20 g voita
  • suolaa
  • 3 dl valkoviiniä

Valmistusohje

Sivele rintafileet öljyllä ja grillaa ne molemmin puolin.

Nosta fileet grillin viileämpään osaan vetäytymään.

Viipaloi halloumi ja grillaa viipaleet nopeasti. Nosta palat broilerien päälle.

Murskaa oliivit ja valkosipulinkynnet aivan sileäksi ja lusikoi creme fraichea niiden sekaan. Sekoita hyvin ja kastike on valmis.

Kuullota riisiä ja sipulia voissa, mausta suolalla ja kaada päälle valkoviini. Lisää vettä viinin määrän verran ja hauduta miedolla lämmöllä, kannen alla kunnes riisi on imenyt kaiken nesteen.

Lisää aiheesta:

Gratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn keraVuohenjuustolla kuorrutetut broilerinfileetKanankoipia riisin ja oliivisalaatin keraPaistettua broilerinrintaa ja omenakastikettaItalialainen paistiBroileria appelsiinikastikkeessa yrttiriisin kera
BroilerinfileeKananmunatonGluteenitonVideoreseptitPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee
  • 24.09.202110:41
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan

  • 19.08.202114:43
    Nopeat ja helpot

    Julia Childin kermainen kanakastike: Suprêmes de Volaille aux Champignons

  • 25.05.202114:32
    Kastike kanalle

    Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa

  • 09.03.202013:34
    Pääruoat

    Nopea parmesaanibroileri

  • 03.01.202011:49
    Uunibroileri

    Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla