Broilerinfileetä ja halloumijuustoa

Halloumijuusto on yksi kesän ykkösherkuista. Sami Garam tarjoilee sitä broilerinfileen ja oliivikastikkeen kanssa.

Ainekset

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 halloumijuusto
  • 2 dl oliiveja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2-4 rkl tomaatti-basilika creme fraíchea
  • 3 dl riisiä
  • 1 sipuli
  • 20 g voita
  • suolaa
  • 3 dl valkoviiniä

Valmistusohje

Sivele rintafileet öljyllä ja grillaa ne molemmin puolin.

Nosta fileet grillin viileämpään osaan vetäytymään.

Viipaloi halloumi ja grillaa viipaleet nopeasti. Nosta palat broilerien päälle.

Murskaa oliivit ja valkosipulinkynnet aivan sileäksi ja lusikoi creme fraichea niiden sekaan. Sekoita hyvin ja kastike on valmis.

Kuullota riisiä ja sipulia voissa, mausta suolalla ja kaada päälle valkoviini. Lisää vettä viinin määrän verran ja hauduta miedolla lämmöllä, kannen alla kunnes riisi on imenyt kaiken nesteen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja