Kuharullat
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5666634/landscape16_9/515/290/34c062d34732a43ae328f3a5377a0ce7/EH/806193-8995.jpg)
Makuja-kokki Veera Rusanen valmistaa kuharullia paistetun parsakaalin kera. Kuharulliin tulee täytteeksi syksyn suppilovahveroita ja pala purjoa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 600 g kuhafileitä
- suolaa
- valkopippuria
- 0,5 l suppilovahveroita
- pala purjoa
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa
Paistettu parsakaali
- 1 – 2 parsakaalia
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- 1 sitruuna
- kourallinen pähkinöitä
- oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Puhdista sienet. Siivuta purjo. Paista sieniä ja purjoa kuumalla pannulla öljytilkassa kunnes neste sienistä on haihtunut. Anna jäähtyä hetki ja sekoita sitten tuorejuustoon.
Levitä kuhafileet leikkuualustalle ja mausta suolalla ja pippurilla kummaltakin puolelta.
Nostele fileille sienitäytettä. Kääri fileet rullalle ja kiinnitä rullat cocktailtikulla. Nosta rullat uunivuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa 15 – 20 minuuttia.
Poista parsakaalista kannat ja jaa kukinnot reilusti osiin. Höyrytä parsakaalia kunnes kypsyys on al dente eli parsakaali on vielä napakkaa.
Kuumenna pannulla kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä. Paahda pähkinöitä hetki öljyssä. Lisää sitten parsakaali ja tomaatit. Pannun tulee olla hyvin kuuma. Paista vihanneksia hetki ja lisää lopuksi yhden sitruunan mehu ja raastettu kuori. Kiehauta.
Mausta suolalla ja pippurilla ja oliiviöljyllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka