Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kuharullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Makuja-kokki Veera Rusanen valmistaa kuharullia paistetun parsakaalin kera. Kuharulliin tulee täytteeksi syksyn suppilovahveroita ja pala purjoa.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka, Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • 600 g kuhafileitä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 0,5 l suppilovahveroita
  • pala purjoa
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa

Paistettu parsakaali

  • 1 – 2 parsakaalia
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1 sitruuna
  • kourallinen pähkinöitä
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Puhdista sienet. Siivuta purjo. Paista sieniä ja purjoa kuumalla pannulla öljytilkassa kunnes neste sienistä on haihtunut. Anna jäähtyä hetki ja sekoita sitten tuorejuustoon.

Levitä kuhafileet leikkuualustalle ja mausta suolalla ja pippurilla kummaltakin puolelta.

Nostele fileille sienitäytettä. Kääri fileet rullalle ja kiinnitä rullat cocktailtikulla. Nosta rullat uunivuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa 15 – 20 minuuttia.

Poista parsakaalista kannat ja jaa kukinnot reilusti osiin. Höyrytä parsakaalia kunnes kypsyys on al dente eli parsakaali on vielä napakkaa.

Kuumenna pannulla kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä. Paahda pähkinöitä hetki öljyssä. Lisää sitten parsakaali ja tomaatit. Pannun tulee olla hyvin kuuma. Paista vihanneksia hetki ja lisää lopuksi yhden sitruunan mehu ja raastettu kuori. Kiehauta.

Mausta suolalla ja pippurilla ja oliiviöljyllä.

Lisää aiheesta:

Paistettua lohta ja tomaatti-sienipaistostaTäytetty uunimunakoisoSienitäytteinen kesäkurpitsaSienivartaat ja paistettu polentaSiikaa ja metsäsieni-perunapaistostaSyksyiset, sienitäytteiset paprikat
UunikalaKasvisruokaKevytKananmunatonMakujaGluteenitonSienisatoKeventäjätVideoreseptitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Uunikala
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Saviruukkusilli

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Uunissa paahdettua siikaa ja uuniperunoita

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Suolakuoressa paistettu kuha

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Nieriää voitaikinakuoressa pinaatin kera

  • 18.02.201300:00
    Japanilaista

    Uuniseiti ja kasvistempura