Parmesaanibroileri
Broileri saa ihanan rapean pinnan, kun se paneroidaan parmesaanilla. Salaatti ja pasta sopivat kumppaneiksi.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 4 isoa broilerin reisi-koipipalaa
- suolaa ja mustapippuria
- 1 muna
- 2 rkl parmesaaniraastetta
- 1 dl korppujauhoa
- oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta broilerinreidet suolalla ja pippurilla.
2. Kääntele ne vispatussa munassa ja sen jälkeen parmesaani-korppujauhoseoksessa. Nosta paneroidut reidet uunivuokaan. Tiputtele pinnalle hieman oliiviöljyä.
3. Paista uunin keskiosassa noin 40 minuuttia, tai kunnes broilerinreidet ovat kypsiä ja lihaneste kirkasta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan