Julkaistu
Broileri saa ihanan rapean pinnan, kun se paneroidaan parmesaanilla. Salaatti ja pasta sopivat kumppaneiksi.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 4 isoa broilerin reisi-koipipalaa
- suolaa ja mustapippuria
- 1 muna
- 2 rkl parmesaaniraastetta
- 1 dl korppujauhoa
- oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta broilerinreidet suolalla ja pippurilla.
2. Kääntele ne vispatussa munassa ja sen jälkeen parmesaani-korppujauhoseoksessa. Nosta paneroidut reidet uunivuokaan. Tiputtele pinnalle hieman oliiviöljyä.
3. Paista uunin keskiosassa noin 40 minuuttia, tai kunnes broilerinreidet ovat kypsiä ja lihaneste kirkasta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.