Lampaanpaistiviipaleet ja gorgonzola

Tämän hienon, mutta helppotekoisenreseptin voit soveltaa myös siankyljyksiin.

Kuudelle

  • 6 lampaanpaistista
  • sahattua viipaletta
  • 3/4 dl vettä tai lihalientä
  • 1 prk kokonaisia tomaatteja
  • 200 g gorgonzolaa
  • 1 dl kermaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lihat ja ruskista ne kummaltakin puolelta. Kaada vettä tai lihalientä pannulle. Keitä hiljaa kannen alla 5 minuuttia.

2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Siirrä paistiviipaleet uunivuokaan ja asettele tomaatit ympärille. Sekoita juusto kermaan ja levitä lihojen päälle. Gratinoi, kunnes juusto on sulanut.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!