Soijabroileri
Julkaistu
Soija ja inkivääri antavat broilerille aasialaisen säväyksen. Voimista sävyä vielä tarjoilemalla lisäkkeenä jasmiiniriisiä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 1,2 kg broilerinpaloja
- suolaa ja pippuria
Kastike
- ½ dl kuivaa valkoviiniä
- 1/4 dl kiinalaista soijaa
- ½ dl kanalientä
- 1/4 dl rypsiöljyä
- 1 tl jauhettua inkivääriä
- ½ tl kuivattua oreganoa
- 2 tl fariinisokeria
Lisäksi
- salaattia
- viipaloitu ananas
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta broilerinpalat suolalla ja pippurilla ja laita ne uunivuokaan.
2. Sekoita kastike, penslaa lihapalat sillä ja kaada loput vuokaan niiden päälle.
3. Paista uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Penslaa paistoliemellä lihoja silloin tällöin. Vihersalaatti, johon on sekoitettu ananasviipaleita sopii hyvin lisäksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan